Pop Up -apurahapajat Kankaanpäässä, Porissa ja Raumalla

13.01.2014

Kevät on kiireistä apurahahakujen aikaa. Suomen Kulttuurirahaston maakuntarahastojen ja useiden Taiteen edistämiskeskuksen apurahojen hakuaika on jo käynnissä, samoin Alfred Kordelinin säätiön Rauman rahaston avustusten haku. Lisää hakuja avautuu helmi- ja maaliskuussa.

Taiteilijoille ja muille taiteen ammattilaisille sekä taide- ja kulttuurialan järjestöille on jälleen tarjolla ilmaista apurahojen hakuneuvontaa kolmella paikkakunnalla. Myös opintojensa loppuvaiheessa olevat taideopiskelijat voivat saada apurahapajoista hyödyllisiä neuvoja työelämään.

Viime vuonna käynnistyneet apurahapajat saavuttivat suuren suosion. Neuvonta voi kohdistua nyt haussa olevien avustusten ohella muihinkin taiteen ja kulttuurin rahoitushakuihin.

Tammikuun Pop Up -apurahapajakierros alkaa Raumalta. Posellissa autetaan apurahanhakijoita keskiviikkona 15.1. kello 14-19. Porissa neuvontaa on tarjolla Taiteen edistämiskeskuksen toimistolla maanantaina 27.1. kello 14-20. Kankaanpään apurahapäivä järjestetään Satakunnan ammattikorkeakoulun taidekoulun tiloissa tiistaina 28.1. kello 14-19.

Pop Up -apurahapajaan voi poiketa pikaisesti haluamanaan ajankohtana tai jäädä paikan päälle työstämään hakemustaan. Tilaisuuksissa on tulostusmahdollisuus valmiille hakemuksille.

Halutessaan voi myös etukäteen varata ajan henkilökohtaiseen neuvontatapaamiseen. Apurahapäivien neuvojina toimivat kulttuurituottaja Annukka Ketola ja tuottaja Tuuli Penttinen-Lampisuo sekä ainakin yksi läänintaiteilija Taiteen edistämiskeskuksesta. Apurahapajoissa on myös jaossa satakuntalaisille tapahtumatuottajille tarkoitettua Tuottajakalenteria 2014.

Henkilökohtaiset neuvonta-ajat ovat varattavissa puhelimitse 040 735 3972 tai sähköpostitse annukka.ketola@kallo.fi.

Pop Up -apurahapajat järjestetään Kallo Worksin, Taiteen edistämiskeskuksen, Satakunnan Ammattikorkeakoulun ja Rauman kaupungin kulttuuritoimen yhteistyönä.

Lisätiedot:

040 735 3972, annukka.ketola@kallo.fi