Taideportaali avataan Satakunnan messuilla

29.10.2014

Taidesatama.fi kokoaa yhdelle sivustolle satakuntalaisia visuaalisten alojen ja muotoilun ammattitaiteilijoita. Sivustolla voi selata taiteilijoita teoksineen sekä maakunnan taiteilijayhdistyksiä, taidelainaamoja, gallerioita ja muita visuaalista kulttuuria tarjoavia paikkoja. Taidesatama.fi avataan Satakunnan messuilla 1.11.2014.

Taidesatama.fi on kehitetty palvelemaan taiteen kuluttajia

Taidesatama.fi on loistava näyttö Satakunnan laajasta ja monipuolisesta visuaalisen taiteen tarjonnasta. Sivustolla on mukana kuutisenkymmentä kuvataiteilijaa teoskuvin. Sivuston kautta on mahdollista ottaa yhteyttä taiteilijaan ja tehdä kaupat mieluisesta teoksesta. Sivustoa koordinoi Taiteen edistämiskeskuksen Porin toimipiste.

Satakuntalainen taide mukana messuilla

Taiteen edistämiskeskus esittelee Satakunnan messuilla uutta portaalia ja satakuntalaisia taiteilijoita, joiden teokset ovat useimmiten nähtävillä gallerioissa ja museoissa. Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus nähdä yhdessä tilassa laaja kokoelma satakuntalaista taidetta ja vaikka testata omaa alueen taiteilijoiden tuntemusta. Mukana on myös lukuisia nuoria taiteilijoita. Taiteilijat ovat valmistaneet varta vasten messuilla uusia teoksia, jotka ovat myös myynnissä. Messut ovat avoinna 1.–2.11.2014 klo 10–17.

Lisätietoja

  • läänintaiteilija Taru Anttila, p. 0295 330 823, taru.anttila@minedu.fi
  • läänintaiteilija Marjo Heino p. 0295 330 822, marjo.heino@minedu.fi
  • erityisasiantuntija Henri Terho p. 0295 330 901, henri.terho@minedu.fi

www.taidesatama.fi