Taustakuva

Pohjanmaa

© Johanna Hagman
Viimeksi muokattu: 28.08.2016
 

Pia Mouazan

Läänintaiteilija, kulttuurinen moninaisuus
Taiteen edistämiskeskus
Pohjanmaan aluetoimipiste

pia.mouazan@taike.fi
puh. 0295 330 814

Toimikausi:
1.2.2016–31.1.2019
  

Läänintaiteilijana pyrin taiteen ja kulttuurin keinoin edistämään kulttuurivähemmistöjen asemaa Pohjanmaalla. Teen yhteistyötä maakuntien kulttuuritoimijoiden sekä monikulttuuristen asioiden parissa työskentelevien yhdistysten ja kunnallisten toimijoiden kanssa. Työssäni etsin myös keinoja tukea eri etnisistä taustoista tulevien taiteilijoiden työskentelyedellytyksiä alueellamme. Tarjoan asiantuntijapalveluita kaikille näille toimijoille sekä autan edistämään alaan liittyviä projekteja. Lisäksi tulen työskentelemään Taiken valtakunnallisessa kulttuurisen moninaisuuden, kulttuurivaihdon ja -viennin kehittämisohjelmassa.

Työvälineenä kulttuurisen ymmärryksen lisäämiseksi käytän yhteisöllisiä metodeja. Toivon lisääväni ihmisten kohtaamista arjessa. Erityisenä kohderyhmänä toiminnassa ovat nuoret. Käytän laajasti eri taiteenaloja sekä pyrin luomaan linkkejä taiteilijoiden, taiteenalojen ja kulttuuritoimijoiden välille. Toivon pystyväni myös aktivoimaan paikallisia toimijoita kulttuuripalveluiden hyödyntämiseen kulttuurienvälisen ymmärryksen luomisessa.

Ennen läänintaiteilijan tehtävää olen työskennellyt kulttuurituotannon saralla kulttuuriviennin ja kulttuurivaihdon tehtävissä niin kotimaassa kuin ulkomailla.  Olen valmistunut muotoilun kandidaatiksi Haagin kuninkaallisesta kuvataideakatemiasta.

Kuulen mielelläni meneillään olevista hankkeista ja projekteista sekä myös suunnitelmista. Ota toki yhteyttä joko sähköpostitse tai tartu puhelimeen.
Viimeksi muokattu: 07.09.2016

Yhteystiedot

Pohjanmaan aluetoimipiste
Wolffintie 35 C
65200  Vaasa
Kartta
puh. 0295330812
etunimi.sukunimi@taike.fi