Taustakuva

Uusimaa

© Stefano Corso
Viimeksi muokattu: 29.08.2016

Julkaisut

Uudenmaan kulttuurihakemisto

Uudenmaan kulttuurihakemistoon on kerätty tietoa kuntien kulttuuripalveluista. Hakemistoon on listattu kuntien kulttuurihallinnon, museoiden, teatterien, näyttelytilojen, opistojen ja koulujen sekä kulttuuriyhdistysten yhteystietoja. Hakemistosta löytyvät myös Valtion taidehallinnon ja alueellisten taidetoimikuntien yhteystiedot. Hakemisto pyritään päivittämään vuosittain.

Uudenmaan taidetoimikunta ei vastaa kulttuurihakemiston tietojen mahdollisista puutteista tai virheellisyyksistä. Hakemistoa koskevan palautteen voi toimittaa Uudenmaan taidetoimikuntaan.

Uudenmaan kulttuurihakemisto 2012 (pdf, 1,58 Mt)
 

Uudenmaan näyttelytilaopas

Näyttelytilaoppaan tarkoitus on edistää näyttelytoimintaa ja sen suunnittelua taidetoimikunnan toimialueella Uudellamaalla. Opas on suunniteltu ensisijaisesti taiteilijoiden käyttöön, ja sen tiedot on koottu vuoden 2012 alussa.

Näyttelytilat on esitelty kunnittain aakkosjärjestyksessä. Oppaassa kerrotaan näyttelytilojen ominaisuuksista, hakemisesta, vuokrauksesta ja yhteystiedoista.

Uudenmaan taidetoimikunta ei vastaa näyttelytilaoppaan tietojen mahdollisista puutteista tai virheellisyyksistä. Oppaan ajan tasalla pitämiseksi pyydämme kuitenkin tietoja muutoksista. Samoin uusia näyttelytiloja koskevat tiedot ovat tervetulleita. 

Toivomme, että mahdollisimman moni taiteilija ja näytteillepanija tavoittaa oppaan avulla itselleen sopivan yhteistyökumppanin!

Näyttelytilaopas PDF muodossa

Uudenmaan taidetiedote

Taidetiedotteessa kerrotaan mm. projekteista ja tapahtumista, joissa taidetoimikunta on ollut mukana tavalla tai toisella kuluvan vuoden aikana.

Uudenmaan taidetiedote 2010 PDF muodossa 

 

Tutkimuksia, selvityksiä, raportteja

Toimistosta on saatavissa lisäksi seuraavat julkaisut:

  • Raportti Uudenmaan taidetoimikunnan Terveyttä Kulttuurista - toiminnasta 1997-2000
  • Yleisen kulttuuritoimen suuntaviivat 2000-luvulle Uudenmaan ja Itä-Uudenmaan kunnissa Etelä-Suomen lääninhallitus/Milla Ohrankämmen 1999
  • Jazz näkymään ja kuulumaan! Selvitys jazzin asemasta ja muusikoiden työllisyystilanteesta Suomessa Uudenmaan taidetoimikunta/Tero Kaakkunen 2001.
Viimeksi muokattu: 08.11.2012

Yhteystiedot

Taiteen edistämiskeskus
Hakaniemenranta 6, PL 1001
00531  Helsinki
Kartta
puh. 0295330803
etunimi.sukunimi@taike.fi