Taustakuva

Uusimaa

© Stefano Corso
Viimeksi muokattu: 29.08.2016
Marjaana Jaranne

Marjaana Jaranne

Lasten- ja nuortenkulttuurin läänintaiteilija
Taiteen edistämiskeskus | Uusimaa

marjaana.jaranne@taike.fi
p. 0295 330 805

Toimikausi:
1.1.2015–31.12.2017

Tehtävänäni Uudenmaan alueen lasten- ja nuortenkulttuurin läänintaiteilijana on lisätä nuorten alueellista tasa-arvoisuutta päästä mukaan taiteen, kulttuurin ja vapaa-ajan harrastusten pariin.  Erityisenä kohderyhmänä työssäni ovat nuoret.  Punaisena lankana työssäni on saattaa nuoria lähialueen taiteen, kulttuurin ja vapaa-ajan toimintojen pariin erilaisten yhteistyöprojektien ja hankkeiden kautta. Erityisesti haluan olla osana edistämässä nuorten mahdollisuuksia vaikuttaa omaan asuinympäristöönsä esimerkiksi katutaiteen, tapahtumien ja pysyvien toimintojen kautta.   
 
Uskon, että osallisuus tekee ihmiset onnelliseksi. Kulttuurielämyksen kokeminen yllättävässä paikassa herättää ajatuksia ja tunteita. Tästä syystä olen halunnut tuottaa projekteja ja tapahtumia erityisesti kaikkien saavutettavissa oleviin tiloihin. Julkisen tilan ja yllättävien tahojen yhteen saattaminen on hedelmällistä ja usein kutkuttavan innostavaa.
 
Olen ylemmän AMK- tutkinnon suorittanut kulttuurituottaja. Olen työskennellyt aikaisemmin muun muassa kunnan nuoriso- ja kulttuuripalveluissa, järjestökentällä sekä valtionhallinnossa. Minulla on monipuolinen tausta lasten- ja erityisesti nuortenkulttuuriin suuntautuvista hankkeista ja tapahtumista. 
 
Olen kiinnostunut monipuolisista yhteistyön muodoista ja ideoista.  Ota rohkeasti yhteyttä!
 

 

 

 

 

Viimeksi muokattu: 07.09.2016

Yhteystiedot

Taiteen edistämiskeskus
Hakaniemenranta 6, PL 1001
00531  Helsinki
Kartta
puh. 0295330803
etunimi.sukunimi@taike.fi