Blogit

Julkisen taiteen kevätpäivä toi yhteen kentän toimijoita (01.06.2022 Maija Kasvinen)

Julkisen taiteen kevätpäivän tarkoitus on luoda alusta keskustelulle julkisesta taiteesta, jakaa tietoa alan kehityksestä sekä koota yhteen kentän toimijoita. Viime hetken ohjelmamuutoksista huolimatta tarjoiltiin osallistujille monipuolinen kattaus ajankohtaisia kuulumisia niin kotimaasta kuin ulkomailta.


Taide pelasti kaupungin konkurssista (01.02.2017)

Viimeisen parin viikon aikana olen kuullut useita puheenvuoroja taiteen ja kulttuurin merkityksestä kaupungin vetovoimatekijänä. Kuinka kaupungit panostavat kulttuuripalveluihin voidakseen toimia vetovoimaisina erilaisten asiantuntijoiden, ammattilaisten ja matkailijoiden houkuttelussa.


Suomalaisen kulttuurin päivänä (01.03.2013)

Muutamia lempiteemoja elämän- ja työn hallinnasta nostaakseni voisin mainita epävarmuuden sietokyvyn ja serendipiteetin. Ensimmäinenhän on ihan selvä: jos joku asia elämässä voi mennä toisin kuin suunniteltiin, niin sitten se menee juuri niin.


Kiitos ja näkemiin! (28.12.2012)

Vuosiin taiteen tuulikaapissa, Taiteen keskustoimikunnan muutostyössä, on kiitänyt nopeasti ohi. Tuntuu kuin vasta vähän aikaa sitten olisin istuutunut työpöydän ääreen ensi kertaa, vaikka onkin tullut jo aika siirtää viestikapula seuraajan käteen. Väliaikaisena johtajana Taiteen edistämiskeskuksessa aloittaa Marjo Mäenpää, juuri opetus- ja kulttuuriministeriöön valittu kulttuuriasiainneuvos. Hänen käsiinsä jätän keskeneräisen työn turvallisin mielin.


Yhteystiedot

Taiteen edistämiskeskus
Hakaniemenranta 6, PL 1001
00531  Helsinki
Kartta

puh. 0295 330 700
asiakaspalvelu@taike.fi
Chat-asiakaspalvelu

Henkilöhaku