Performanssipäivät

ma 7.10. kello 9.00 - 20.30

Itsenäisyydenaukio 2

Turku

Tiedosta Valtaa - Ole mukana tekemässä päätöksiä kentän tulevaisuudesta. Ota tieto vaikuttamisen välineeksi. Performanssi- ja Esitystaiteen kentän ammattilaispäivät Turussa 7.10.2019 Yhteistyössä Teatterin tiedotuskeskus Tinfo

Teatterin tiedotuskeskus, Tinfo ja Taiteen edistämiskeskus järjestävät 7.10.2019 jo järjestyksessään toiset Performanssipäivät.

Toivomme tapahtumaan mukaan mahdollisimman laajasti performanssin ja esitystaiteen ammattilaisia ympäri Suomen – taiteilijoita, ryhmiä ja organisaatioita. Tarkoituksena on järjestää kenttää mahdollisimman hyvin palveleva, säännöllisesti kokoontuva ja kiertävä ammattilaisfoorumi, jossa ilmapiiri on otollinen paitsi tärkeille keskusteluille performanssitaiteen käytänteistä, myös kentän keskinäiselle tutuksi tulemiselle.

Tällä kertaa kohtaamme Turussa teemalla ”Tiedosta valtaa” ja keskitymme tiedolla vaikuttamiseen. Tulethan mukaan?

Ohjelma päivittyy kesän mittaan.

Teoshaku performanssipäiville

Teatterin tiedotuskeskus Tinfo ja Performanssipankki  hakevat Performanssipäivien yhteydessä esittävää teosta avoimen haun kautta. Hakuun voivat osallistua kaikki performanssi- ja esitystaiteen ammattitaiteilijat Performanssipankkiin (performanssi.com) kesäkuun 28. päivään mennessä ladatuilla teoksillaan.

Teoshakuilmoitus

Pääjärjestäjä: Taike

Yhteistyökumppanit: Teatterin tiedotuskeskus, Tinfo

Taiteilija liikkuu kaupunkitilassa pukeutuneena valtavaan, pienistä pehmoleluista tehtyyn pukuun.
Viime vuoden Performanssipäivien yleisöteos, Harri Piispasen Bodycount.
Näyttely
Seminaari