Användning av kakor

Vi använder kakor (cookies) på vår webbplats. Med hjälp av kakorna samlar vi statistik över besök på webbplatsen. Statistiken används till att utveckla kvaliteten på webbplatsens innehåll och användarupplevelse.

Kakan är en liten textfil som skickas till och sparas på användarens dator. Kakorna skadar inte användarnas datorer eller filer. Kakorna kan behövas för att webbplatsen ska fungera korrekt.

På vår webbplats använder vi ett analysprogram tillhandahållet av en tredje part (Google Analytics), som installerar en uppföljningskaka i användarens dator. Men hjälp av kakan går det att följa upp om det är fråga om en användare som återkommer till webbplatsen. Med hjälp av kakorna insamlas följande uppgifter: användarens IP-adress, klockslag, besökta sidor, typ av webbläsare, från vilken webbadress, server eller domännamn användaren har kommit till Centret för konstfrämjandes webbplats. Närmare information om Google Analytics villkor.

Om användningen av kakor inte godkänns, kan användaren rensa kakorna via den egen webbläsarens inställningar eller lämna webbplatsen.

Rensa och blockera kakor

Användare kan rensa kakorna via webbläsarens inställningar. Användaren kan också blockera användningen av kakor helt genom att ändra webbläsarens inställningar. Om användaren blockerar kakor, går det inte nödvändigtvis att utnyttja webbplatsen fullt ut.

Anvisningar för att rensa kakorna:

Chrome 

Firefox 

Internet Explorer

Safari

Viimeksi muokattu: 14.09.2021

Yhteystiedot

Taiteen edistämiskeskus
Hakaniemenranta 6, PL 1001
00531  Helsinki
Kartta

puh. 0295 330 700
asiakaspalvelu@taike.fi
Chat-asiakaspalvelu

Henkilöhaku