Tule mukaan kollegiaalisiin kahvihetkiin!

Kollegiaaliset kahvihetket on korona-aikaan liittyvä, läänintaiteilijoiden aloitteesta toteutuva Taiken pilottikokeilu, joka on tarjolla toistaiseksi 30.9.2020 asti (heinäkuu taukoa).

Kollegiaaliset kahvihetket ovat yksittäisiä 90 minuutin mittaisia verkkokeskusteluja, joissa on jokaisessa mukana enintään kuusi osallistujaa ja kaksi läänintaiteilijaa. Keskustelun tarkoituksena on luoda yhteinen kohtaamisen hetki, jossa on mahdollista pohtia kokemuksia taiteilijan työstä pandemian aikana. Keskustelut ovat suunnattuja kaikille taide- ja kulttuurikentän ammattilaisille.  

Kollegiaalinen keskustelu ei ratkaise pandemian tuomia haasteita, mutta yhteinen ajattelu synnyttää uusia ideoita ja näkökulmia tilanteeseen. Kriisi koettelee koko kenttää, ja olemme siinä yhdessä. Läänintaiteilijat osallistuvat keskusteluun fasilitoivassa roolissa, eikä keskustelu käsittele Taikea tai Taiken apurahoja (apurahoihin liittyen voit kysyä lisää asiakaspalvelustamme, puh. 0295 330 700 tai
asiakaspalvelu@taike.fi ).

Kollegiaaliset kahvihetket toteutuvat verkkokeskusteluina Teams-alustalla. Mukaan tarvitset vain pöytäkoneen tai älypuhelimen, nettiyhteyden ja 90 minuuttia aikaa.

Tervetuloa mukaan keskustelemaan!

Ajankohdat ja ilmoittautuminen 

Kahvihetkiä järjestetään elokuussa yhteensä kolme kertaa.
 

Tulevat kahvihetket

Ti 11.8. klo 10.30 – 12.00 Krista Petäjäjärvi ja Vesa Plath
Ilmoittaudu!

Ke 19.8. klo 13.30 – 15.00 Anna Elina Isoaro ja Malla Alatalo
Ilmoittaudu!

Ke 26.8. klo 18.00 – 19.30 Auri Ahola ja Julian Owusu
Ilmoittaudu!

Kollegiaalinen kahvihetki on yksittäinen pienryhmäkeskustelu ja jokaiseen tapahtumaan mahtuu mukaan osallistumisjärjestyksessä kuusi osallistujaa. Mukaan voi ilmoittautua vain yhteen keskusteluhetkeen kerrallaan. 

Ennakkoilmoittautumisen jälkeen osallistujat saavat automaattisen vahvistuksen osallistumisesta. Ennen verkkokeskustelua kaikki ilmoittautuneet saavat sähköpostilla linkin verkkokeskusteluun ja ryhmän osallistujalistan. 

Kollegiaalisen kahvihetken koollekutsujina toimivat läänintaiteilijat Auri Ahola, Malla Alatalo, Katriina Andrianov, Anna Elina Isoaro, Julian Owusu, Krista Petäjäjärvi, Vesa Plath, Marika Räty, Heidi Vasara, Mette Ylikorva sekä taideasiantuntija Pia Houni. 

Viimeksi muokattu: 01.07.2020

Yhteystiedot

Taiteen edistämiskeskus
Hakaniemenranta 6, PL 1001
00531  Helsinki
Kartta

puh. 0295 330 700
asiakaspalvelu@taike.fi
Chat-asiakaspalvelu

Henkilöhaku