Satakunnan Sanataide – satakuntalaisen sanataidekoulutuksen ja -osaamisen verkosto

Keväällä 2015 perustettava Satakunnan Sanataide ry on soveltavan sanataiteen edistämiseen keskittyvä yhdistys. Yhdistyksen tavoitteena on elävöittää Satakunnan kirjallista ja sanataiteellista elämää, järjestää sanataiteen menetelmien koulutusta, tehdä sanataidetta ja luovia menetelmiä tunnetuksi maakunnassa, järjestää kirjallisuustapahtumia sekä aloittaa säännöllinen ja tavoitteellinen eri-ikäisille suunnattu sanataiteen opetus Satakunnassa.

Sanataiteen opetus aloitetaan lasten ja nuorten parissa, mutta jatkossa tavoitteena on laajentaa sanataideopetus koskemaan myös esimerkiksi työikäisiä aikuisia, senioreita ja erityisryhmiä.

Tavoitteena on myös, että muutaman vuoden kuluessa jokaisessa Satakunnan kunnassa olisi tarjolla vuosittain jotakin sanataiteeseen liittyvää toimintaa, esimerkiksi sanataideryhmiä, -työpajoja tai -tapahtumia.

Yhdistys työllistää paikallisia sanataideopettajia työpajojen ohjaamiseen, kurssiopettajiksi sekä kouluttamiseen. Yhdistyksen tavoitteena on myös ajan kuluessa palkata vähintään puolipäiväisesti yksi sanataideohjaaja/tuottaja. Yhdistys toimii sanataideopettajiensa työnantajana.

Satakunnan Sanataide ry kutsuu mukaan soveltavista menetelmistä ja taidekasvatuksesta kiinnostuneita, opiskelijoita ja ammattilaisia! Ota yhteyttä soveltavan sanataiteen läänintaitelijaan Karoliina Suoniemeen ja liity työryhmän sähköpostilistalle!

Lisätiedot: soveltavan sanataiteen läänintaiteilija Karoliina Suoniemi

karoliina.suoniemi@minedu.fi tai puh. 0295 330 904

Vastuuhenkilö: Karoliina Suoniemi

Projektin ajankohta: 01.01.2015 - 31.12.2016

Takaisin

Viimeksi muokattu: 20.11.2017

Yhteystiedot

Taiteen edistämiskeskus
Hakaniemenranta 6, PL 1001
00531  Helsinki
Kartta

puh. 0295 330 700
asiakaspalvelu@taike.fi
Chat-asiakaspalvelu

Henkilöhaku