Nuorten Päiväkirjaklubi

Päiväkirjaklubi on ilmiö, jolle ei näy loppua. Klubin tuottajat stand up -koomikot Risto Koo Järvinen ja Eeva Vekki sekä monet muut entiset nuoret ovat lukeneet hulvattoman hauskoja ja noloja teinipäiväkirjojaan loppuunmyydyille saleille ympäri Suomea. Tähän asti klubit ovat olleet vain aikuisille suunnattuja. Nyt klubeja laajennetaan myös nuorille katsojille. Tapahtumat ovat nuorille maksuttomia. Luvassa on rutkasti noloja tilanteita, joita voi nauraa ja joihin on helppo samaistua.

Kevään 2016 aikana Päiväkirjaklubeja toteutetaan yhdessä Uudellamaalla toimivien nuorisoteatterien kanssa. Teatteria harrastaville nuorille tarjotaan mahdollisuus nauraa entisten nuorien noloille päiväkirjoille, klubit ovat mahdollisuuksien mukaan avoimia myös muille nuorille.

Nuorille tarjottava Päiväkirjaklubi toteutetaan yhteistyönä Uudenmaan lasten- ja nuortenkulttuurin läänintaiteilijan Marjaana Jaranteen kanssa. Yhteistyön tavoitteena on lisätä nuorten mahdollisuuksia päästä mukaan erilaisiin kulttuuritoimintojen ja harrastusten pariin sekä innostaa nuoria kirjoittamisen pariin.

Nuorten Päiväkirjaklubit:
22.1. Keravan Vekateatteri
10.3. Masalan nuorisoteatteri
18.5. Tuusulan pääkirjasto
6.10. Narri, Helsingin nuorisoasiainkeskus


Kiinnostuitko nuorten Päiväkirjaklubeista? Ota yhteyttä!

Vastuuhenkilö: Marjaana Jaranne

Projektin ajankohta: 01.01.2016 - 31.12.2016

Takaisin

Viimeksi muokattu: 20.11.2017

Yhteystiedot

Taiteen edistämiskeskus
Hakaniemenranta 6, PL 1001
00531  Helsinki
Kartta

puh. 0295 330 700
asiakaspalvelu@taike.fi
Chat-asiakaspalvelu

Henkilöhaku