Ohjaamo Vantaa goes wild

Ohjaamo Vantaa goes wild -projekti lisää nuorten tasa-arvoisuutta päästä mukaan kulttuurin- ja vapaa-ajan toimintojen pariin sekä osaltaan voimistaa nuorten vaikuttamismahdollisuuksia omalla asuinalueella kulttuurin ja taiteen keinoin. Se innostaa eri toimijoita mukaan projekteihin ja hankkeisiin, jotka edistävät nuorten aktiivista roolia omassa elinympäristössään.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ohjaamon toiminnan perusajatuksena on tarjota ilman työ- ja opiskelupaikkaa olevalle nuorelle yksilöllistä tukea ja yhdistää koulutuksen, työllistymisen ja kuntoutuksen palvelut saman katon alle. Ohjaamossa nuoria autetaan esimerkiksi elämänhallintaan, sosiaalisiin valmiuksiin tai kouluttautumiseen ja työllistymiseen liittyvissä kysymyksissä.

Ohjaamo Vantaa ja Taiteen edistämiskeskus toteuttavat yhteistyössä projektin, joka vahvistaa nuorten vaikutusmahdollisuuksia omaan ympäristöönsä. Nuoret maalaavat Vantaan Tikkurilassa sijaitsevan Ohjaamon rakennuksen taiteilijoiden johdolla. Tekniikkoina käytetään sekatekniikkaa ja katutaiteesta tuttuja elementtejä. Projektissa innostetaan nuoret mukaan maalaamaan ja suunnittelemaan rakennuksen uutta julkisivua sekä osallistumaan siihen liittyviin työpajoihin.
Maalausprojekti toteutetaan viikon kestävänä työpajana toukokuussa 2016. Yhteistyössä on mukana myös ammattiopisto Varian maalarilinja.

Ohjaamo Vantaa goes wild -projektin tavoitteena on tehdä Ohjaamo Vantaa helpommin lähestyttäväksi ja houkuttelevammaksi paikaksi sekä antaa nuorille mahdollisuus vaikuttaa konkreettisella tavalla lähiympäristönsä ilmeeseen. Yhteistyöprojekti lisää taiteilijoiden, työllisyyspalvelujen sekä ammattioppilaitosten välistä yhteistyötä.

 

Vastuuhenkilö: Marjaana Jaranne

Projektin ajankohta: 23.05.2016 - 26.05.2016

Takaisin

Viimeksi muokattu: 20.11.2017

Yhteystiedot

Taiteen edistämiskeskus
Hakaniemenranta 6, PL 1001
00531  Helsinki
Kartta

puh. 0295 330 700
asiakaspalvelu@taike.fi
Chat-asiakaspalvelu

Henkilöhaku