Lainaa valokuvataidetta -julkistamistilaisuus

ke 3.4. kello 17.00 - 19.00

Turun pääkirjasto, musiikkiosasto (2 krs.) Linnankatu 2

Turku

Valokuvataidetta saa pian lainata kirjastokortilla Turussa, kun Lainaa valokuvataidetta -pilotti starttaa Turun pääkirjaston musiikkiosastolla.

Turun pääkirjastosta voi huhtikuusta alkaen lainata kirjastokortilla eturivin valokuvataiteilijoiden teoksia kotiin. Lainaa valokuvataidetta –pilotti on Taiteen edistämiskeskuksen (Taike), Valokuvataiteilijoiden liiton ja Turun kaupunginkirjaston yhteinen kokeilu, jossa on mukana kahdeksan valokuvataiteilijan teoksia.

Lainaa valokuvataidetta -pilotin julkistamistilaisuus pidetään Turun pääkirjaston musiikkiosastolla keskiviikkona 3.4. Valokuvataiteilijat esittäytyvät tilaisuudessa ja paikalla ovat myös kirjastopalvelujohtaja Rebekka Pilppula, läänintaiteilija Hannele Romppanen, Valokuvataiteilijoiden liiton toiminnanjohtaja Henna Harri sekä kokoelman kuraattori Pirkko Siitari.

Lainaa valokuvataidetta -pilotin mediatilaisuus on 3.4. klo 11. musiikkiosastolla. Mediatiedote on julkaisuvapaa tilaisuuden jälkeen ja kokoelman teokset ja lainauskäytännöt avautuvat verkossa Turun pääkirjaston verkkosivuille, Lainaa valokuvataidetta -Facebook-sivulle ja Valokuvataiteen myyntikokoelmaan.

Lisätietoja:

Rebekka Pilppula, kirjastopalvelujohtaja, Turun kaupunginkirjasto, p. 050 590 7691, rebekka.pilppula@turku.fi
Hannele Romppanen, läänintaiteilija, Taiteen edistämiskeskus, Turun toimipiste, p. 029 533 0823, hannele.romppanen@taike.fi
Henna Harri, toiminnanjohtaja, Valokuvataiteilijoiden liitto, p. 040 591 0770, henna.harri@hippolyte.fi

Pääjärjestäjä: Turun kaupunginkirjasto

Yhteistyökumppanit: Taiteen edistämiskeskus, Valokuvataiteilijoiden liitto ry

Lainaa valokuvataidetta -logo
Lainaa valokuvataidetta Turussa
Tiedotustilaisuus