Taide osana organisaatioita (TOO) -verkostotapahtuma #7

pe 23.8. kello 12.00 - 17.00

KokoTeatteri Hämeentie 3, 00530 Helsinki

Helsinki

TOO on kaikille vapaa kohtaamisen paikka, jossa yhteisenä nimittäjänä on kiinnostus taiteen ja työelämän kehittämisen rajapintaan.

Tapahtuman teemana: TOO-välittäjyys

Tervetuloa avoimeen ja maksuttomaan verkostotapahtumaan, jossa kuullaan tuoreita kuulumisia pohjoismaisesta Artists in Organisations AIO kesäkoulusta, jossa kokoontui n 30 suomalaista ja tanskalaista aktiviista TOO-kentän toimijaa. Mitä voidaan oppia välittämisestä, arvon viestimisestä ja miten kasvattaa TOO-toiminnan mahdollisuuksia? 

Tapahtumassa esitellään myös Espoon kaupungilla syksyllä käynnistyvä laaja taiteella kehittämisen projekti, johon kutsutaan taiteilijoita mukaan. Projektista on kertomassa Hanna Saaristo ja Jaana Lietzen Espoon kaupungilta. 

Tapausesimerkki kentältä tulee Kaakon Taiteen järjestämästä Taide ja työelämä-koulutusvalmennuksesta Lappeenrannasta, jossa on runsaan vuoden aikana pureuduttu taiteilijana työelämän organisaatioissa toimiseen. Mukana tapahtumassa on koulutuksen pääkouluttajana toiminut kuvataiteilija, kouluttaja Elina Aho-Brennan sekä koulutukseen osallistunut kuvataiteilija, muotoilija, muusikko Veera Metso. Veera valottaa kokemuksiaan, työskentelyä ohjanneita arvojaan ja työskentelyfilosofiaansa oman pilottiprojektin - Piilosta – työyhteisön voimavarat näkyviin taiteen keinoin - kautta, jonka hän toteutti Itula Oy:ssa.

Tapahtuma on avoin vanhoille tekijöille ja aivan uusille toimijoille, kaikille, joille taide osana organisaatioita ja kehittämistä on kiinnostavaa. Aihe koskettaa erilaisia ammattikuntia, mm. kehittäjiä, fasilitaattoreita ja konsultteja, taiteilijoita ja kulttuuritoimijoita, taidekasvattajia, hr-toimijoita, tutkijoita ja virkamiehiä. Tasapuolisesti tervetuloa!

Taustaa

Tapahtuman taustalla on vapaamuotoinen Taide osana organisaatioita (TOO) -verkosto, joka on syntynyt Taide & työelämä -seminaarissa. Taiteen edistämiskeskuksen läänintaiteilija Krista Petäjäjärvi toimii verkoston ylläpitäjänä ja tämän tapahtuman koollekutsujana ja se on osa Taiteilijan asiantuntijuuden ja välittäjätoiminnan kehittämisohjelman toimintaa.

Ilmoittauduthan tapahtumaan alla olevan linkin kautta 21.8. mennessä. Kiitos!

Pääjärjestäjä: Taiteen edistämiskeskus

Sumea kuva, jossa näkyy ihmisiä keskustelemassa
Kuva: Timo Martola
Ilmoittaudu nyt
Keskustelutilaisuus