Haku taiteilijoille: Mediataiteen työpaja Oodissa

ke 16.10. - ke 23.10.2019

Keskustakirjasto Oodi, Töölönlahdenkatu 4

Helsinki

Mediakuutio on mediataiteen projekti, joka tuo yhteen mediataiteilijat ja Keskustakirjasto Oodin Kuution. Työpajaan voivat hakea valtakunnallisesti kaikkien taiteenalojen ammattitaiteilijat, jotka ovat kiinnostuneita immersiivisestä mediataiteesta. Valtakunnallinen haku päätyy 31.8.2019 klo 16:00.

Työpaja järjestetään Keskustakirjasto Oodissa 16.-18.10. ja 21.-23.10.2019. Työpajan tavoitteena on luoda mediataidetta uudenlaisella, immersiivisella esittämisalustalla. Työpajassa keskitytään teoksiin, jotka huomioivat sekä tilan että yleisön.

Kurssin vetäjinä ja kuraattoreina toimivat mediataiteilijat Jukka Hautamäki ja Marko Tandefelt. He päättävät myös lopullisista taiteilijavalinnoista. Lisätietoja taiteilijahausta löydät täältä.

Työpajassa työstettävista mediateoksista valitaan kaksi esitettäväksi Oodin Kuutiossa, helmikuussa ja huhtikuussa 2020. Valituista teoksista maksetaan palkkio. Teosten yhteyteen järjestetään yleisötyöpajoja.

Mediataiteen projektin toteuttavat yhteistyössä Taiteen edistämiskeskus, Keskustakirjasto Oodi, Taiteilijajärjestö MUU ry ja Taideyliopisto.

Mediakuutio on osa Taiteen edistämiskeskuksen taiteilijan asiantuntijuuden ja välittäjätoiminnan kehittämisohjelmaa.

Lisätietoja:
läänintaiteilija Annika Dahlsten

Pääjärjestäjä: Taiteen edistämiskeskus

Yhteistyökumppanit: Keskustakirjasto Oodi, Taiteilijajärjestö MUU ry ja Taideyliopisto.

Oodi kirjasto ilmakuva
Oodi, kuva: Kuvio
Ilmoittautuminen päättynyt
Työpaja