Vallaton taiteenkumous tarjoaa yhden iltapäivän taidemaistiaiset

su 15.9. kello 13.00 - 17.00

Turun Taidehalli, Vanha suurtori 5, Turku

Turku

Vallaton taiteenkumous avaa turkulaisten taiteentekijöiden yhteisen syyskauden 15. syyskuuta Turun päivänä. Turun laadukas ja monimuotoinen kulttuurikenttä tarjoaa ainutlaatuisia taidemaistiaisia kaikille kaupunkilaisille.

Yleisöllä on päivän aikana mahdollisuus tutustua syksyn laajaan kulttuuritarjontaan sekä nauttia rennosta ja iloisesta tunnelmasta yhdessä taiteentekijöiden kanssa. Kaikille avoin ja maksuton tapahtuma järjestetään Turun taidehallilla. Osa ohjelmasta sijoittuu viereisen Brinkkalan pihan sekä Vanhan Suurtorin ulkoilmalavoille.

Turkulaiset teatterit, kuorot ja muut taiteentekijät esittävät Taidehallissa ja ulkoilmalavoilla tulevan syksyn ”parhaita paloja”. Vallaton taiteenkumous tarjoaa mahdollisuuden tutustua tanssin, teatterin, musiikin, kuvataiteen ja kirjallisuuden tarjontaan Turussa syyskaudella 2019. Taidehallin tiloissa kuullaan mm. a cappella -kuorolaulua ja beat-runoa, Brinkkalan pihan lavalla spoken wordia ja Suurtorin lavalla nähdään tanssia. Yleisön joukossa tapahtuvat pop up- tyyliset esitykset tarjoavat yllättäviä kohtaamisia taiteen kanssa. Yleisö voi ostaa osallistujien esittelypisteiltä ennakkolippuja syksyn tapahtumiin ja hankkia vaikkapa kirjoja ja grafiikan teoksia. 

Tapahtuman järjestää Taidekahvit -verkosto, joka koostuu Turun kaupungin kulttuurilautakunnan tukemista toimijoista. Verkoston tarkoituksena on tuoda taide näkyväksi sekä nostaa paikallisten kulttuurialan ammattilaisten asema yhteiskunnalliseen keskusteluun. 

Tervetuloa ainutlaatuiseen, maksuttomaan iltapäivätapahtumaan!


Sunnuntaina 15.9.2019 klo 13-17. Vapaa pääsy
Turun Taidehalli, Vanha Suurtori 5. Turun taidehalli on esteetön. 

Facebook: Taidekahvit #taidekahvit #vallatontaiteenkumous @turuntaidehalli
 

Lisätietoja: 

Annika Dahlsten, läänintaiteilija, Taiteen edistämiskeskus
annika.dahlsten@taike.fi // 0295 330 907

Suvi Kiukas, tuottaja, Vallaton taiteenkumous 2019
suvi.kiukas@gmail.com

Pääjärjestäjä: Taidekahvit

Yhteistyökumppanit: Taiteen edistämiskeskus

Tapahtuman tekstilogo mustalla ja punaisella
Yleisötapahtuma