Runoja ja ruutuja

ti 10.9. kello 17.30 - ke 23.10.2019 kello 19.00

Nokia, Pälkäne, Ylöjärvi ja Tampere

Runoja ja ruutuja on Taiteen edistämiskeskuksen ja Pirkanmaan kuntien kirjastojen sekä kulttuuripalveluiden järjestämä kiertue, jossa nykyrunous kohtaa nykysarjakuvan. Syksyllä 2019 tilaisuuksia järjestetään Nokialla, Pälkäneellä, Ylöjärvellä ja Tampereella.

Runoja ja ruutuja on Taiteen edistämiskeskuksen ja Pirkanmaan kuntien kirjastojen ja kulttuuripalveluiden järjestämä kiertue, jossa nykyrunous kohtaa nykysarjakuvan. Syksyllä 2018 alkanut kiertue jatkuu tänä syksynä neljällä tilaisuudella Nokialla, Pälkäneellä, Ylöjärvellä ja Tampereella.

Kiertueen tilaisuuksissa vaihtuvat runoilija- ja sarjakuvataiteilijavieraat keskustelevat kirjallisuuden läänintaiteilija Anna Elina Isoaron ja sarjakuvataiteen läänintaiteilija Ville Pirisen kanssa taiteilijan työstä. Keskustelun lisäksi ohjelmassa on elämyksellinen osuus, jossa runoilijan teksti yhdistyy sarjakuvataiteilijan kuviin yllätyksellisellä tavalla.

Syksyn 2019 kiertuepaikat, päivämäärät ja taiteilijavieraat:

10.9. klo 17.30 Nokian kirjasto, Riikka Ulanto & Tommi Musturi

11.9. klo 18 Pälkäneen kirjasto, Jonimatti Joutsijärvi & Jarno Latva-Nikkola

9.10. klo 18 Vanha Räikkä, Ylöjärvi, Silja Järventausta & Milla Paloniemi

23.10. klo 17.30 Kulttuuritalo Laikku, Tampere, Pekka Kytömäki & Kaija Papu

Tilaisuuksiin on vapaa pääsy!

Pääjärjestäjä: Taiteen edistämiskeskus

Yhteistyökumppanit: Nokian kirjasto ja kulttuuripalvelut, Pälkäneen kirjasto ja kulttuuripalvelut, Ylöjärven kulttuuripalvelut, Tampereen kulttuuripalvelut

Keltaisella pohjalla punainen käsinkirjoitettu teksti Runoja & Ruutuja
Runoja ja ruutuja
Keskustelutilaisuus
Yleisötapahtuma