Pitch your art! -työpaja

to 7.11. kello 17.00 - 19.30

Välimerenkatu 14, Viirus-teatteri (Jätkäsaari)

Helsinki

Miten kertoa kiinnostavasti omasta taiteesta, palvelusta tai projektista? Tässä käytännönläheisessä työpajassa harjoitellaan taitoa, jolla saat viestisi kuuluviin!

Pitchaus tarkoittaa lyhyttä ja napakkaa myyntipuhetta, jolla henkilö esittelee tuotetta, palvelua, liikeideaa tai yritystä. Pitchaustaitoja tarvitsevat erityisesti start up-yrittäjät sekä luovan alan yrittäjät, mutta myös taiteilijat esimerkiksi esitellessään projektia, teosta tai taidepalvelua.

Työpajassa käydään läpi hyvän pitchauksen elementtejä ja myös käsitellään persoonan roolia osana menestyksekästä pitchausta. Työpajassa osallistujat saavat harjoitella omia pitchaustaitojaan erilaisten käytännön harjoitusten kautta.

Työpajan ohjaa Elsa Ervasti (FM, TeM) joka on toiminut esiintymis- ja pitchaustaitojen valmentajana vuodesta 2010 lähtien. Hänelle ovat tuttuja mm. luovat alat, start-upit, opetusala, online-videot, taiteilijat ja taidepalvelut. Elsa on harjoittanut satojen toimijoiden pitchaus-taitoja toimiessaan Slushin Talk the Talk- valmentajana 2016/2017, Kasvua kulttuurista tapahtumissa sekä Tekesin myyntiklinikoissa ympäri Suomea.

Sitovat ilmoittautumiset alla olevan linkin kautta. Työpajaan mahtuu 24 henkilöä ja se on osallistujille maksuton. Paikat täytetään  osallistumisjärjestyksessä. Jos linkki on sulkeutunut, on työpaja täynnä. Tällöin voit ilmoittautua jonotuspaikalle.

Työpaja on osa Taiken Taiteilijan asiantuntijuuden ja välittäjätoiminnan ohjelmaa ja Taide osana organisaatioita TOO -verkoston toimintaa.  

Lisätietoja tapahtumasta antaa läänintaiteilija Krista Petäjäjärvi (krista.petajajarvi@taike.fi) tai työpajan ohjaaja Elsa Ervasti (elsa.ervasti@gmail.com).

Pääjärjestäjä: Taiteen edistämiskeskus

Aulatila, jossa kukkia ja näyteikkunassa lukee Teatteri Viirus.
Kuva: Janne Vasama
Tilaisuus täynnä
Työpaja