Taide osana organisaatioita (TOO) Webinar

ke 15.1. kello 9.30 - 11.00

Videostream

-

TOO on vapaamuotoinen verkosto, joka kokoaa toimijoita, joille taide osana työelämän organisaatioiden kehittämistä on kiinnostavaa. Webinaria kuljettaa eteenpäin tietämisen ja ei-tietämisen tematiikka: Mitä voimme yhdessä tietää taiteesta osana organisaatioita, mitä luulemme tietävämme, mitä tulisi tietää ja millä tavalla ei-tietäminen on keskeistä TOO-tekemiselle?

Tässä ensimmäisessä TOO-webinaarissa pohditaan tietämistä ja ei-tietämistä. Mitä tiedämme TOO-kentästä ja mitä emme?

Webinarin alussa Krista Petäjäjärvi kartoittaa kenttää: Mistä erilaisista tulokulmista taidetta osana organisaatioita  on mahdollista jäsentää ja ymmärtää.  Tämän jälkeen webinar jatkuu yhdessä organisaatiokonsultti, nykysirkustaiteilija Vesa Purokurun kanssa. Vesa pohtii taidetta organisaation kehittämisessä, sen mahdollisuuksia ja siitä nousevia keskeisiä kysymyksiä.

Webinar on luonteeltaan kysyvä ja interaktiivinen, se sisältää yhteiskehittämistä ja myös osallistujilla on mahdollisuus vaikuttaa keskustelun suuntaan. Webinar on maksuton ja kaikille avoin, mutta siihen tulee ilmoittautua mukaan 10.1. mennessä. Linkki webinaariin lähetetään sähköpostilla kaikille mukaan ilmoittautuneille.

Lisätietoja TOO-verkostosta ja tapahtumasta: krista.petajajarvi@taike.fi

Pääjärjestäjä: Taiteen edistämiskeskus

Piirrettyä punaista solukkoa, jonka päällä teksti TOO Webinar
Ilmoittautuminen päättynyt
Tilaisuus striimataan
Seminaari