Taide osana organisaatioita (TOO) verkostotapahtuma #9

pe 24.1. kello 13.00 - 16.00

KokoTeatteri Hämeentie 3, 00530 Helsinki

Helsinki

TOO on vapaamuotoinen verkosto, joka kokoaa laaja-alaisesti eri ammattikunnista mukaan toimijoita, joille taide osana työelämän organisaatioiden kehittämistä on kiinnostavaa. Verkostotapahtuma on hyvä mahdollisuus kohdata ja tulla mukaan ajankohtaiseen keskusteluun.

Tapahtumassa on vieraana draamakasvatuksen professori Allan Owens Chesterin yliopiostosta. Tapahtuman alussa kuullaan Owensin ajatuksia ja kokemuksia toiminnasta prosessidraaman kautta erilaisten yhteisöjen ja organisaatioiden parissa.

Tapahtuman toinen osio on luonteeltaan toiminnallinen ja siinä Owensin lisäksi on mukana tutkija Anne Pässilä (LUT). Pässilä & Owens kertovat kolmivuotisesta, kansainvälisestä Beyond Text -hankkeesta, jossa nostettiin esiin taidelähtöisiä menetelmiä tutkimuksen ja arvioinnin tarpeisiin. Miten TOO-toimijat voivat hyödyntää hankkeen kautta tulleita oivalluksia ja sen käytännönläheistä menetelmäkirjaa? Tapahtumassa myös kokeillaan taidelähtöisiä menetelmiä  ja heijastellaan miten ne sovittuvat osallistujien omiin työtapoihin. 

Tapahtuma on englanninkielinen. Se on osallistujille maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumisen 20.1.2020 mennessä.

Taide osana organisaatioita TOO on vuonna 2017 perustettu vapaamuotoinen verkosto, joka kokoaa erilaisin tapahtumiin ja verkossa käytäviin keskusteluihin taiteilijoita, kulttuuritoimijoita kehittäjiä, faslitaattoreita, konsultteja, tutkijoita ja muita, joille TOO-aihe on kiinnostava. Tapahtuman koollekutsujana toimii Taiteen edistämiskeskuksen läänintaiteilija Krista Petäjäjärvi ja se on osa Taiteilijan asiantuntijuuden ja välittäjätoiminnan kehittämisohjelman toimintaa. Lisätietoja krista.petajajarvi@taike.fi.

 

Pääjärjestäjä: Taiteen edistämiskeskus

Vaaleanpunaista piirrettyä solukkoa, jonka päällä lukee TOO Taide osana organisaatioita verkostotapahtuma
Ilmoittaudu nyt
Keskustelutilaisuus