Taide osana organisaatioita (TOO) Webinaari: Taiteelliset menetelmät osana Espoon työyhteisöjen kehittämistä

to 4.6. kello 13.00 - 15.00

web

Taide osana organisaatioita TOO on monialainen verkosto, joka kokoaa mukaan taiteilijoita, kehittäjiä, konsultteja, tutkijoita ja muiden alojen ammattilaisia, joille taiteen toteutuminen osana työelämän organisaatioiden kehittämistä on ajankohtaista.

Tervetuloa kaikille avoimeen Taide osana organisaatioita TOO-webinaariin, jonka aiheena on Espoon kaupungin monivuotinen kehittämishanke Taime. Hankkeen tavoitteena on tuoda taiteelliset menetelmät osaksi Espoon kaupungin työyhteisöjen kehittämistä.

Webinaarissa kuullaan hankkeen tavoitteista, sen jo toteutetuista työyhteisökokeiluista, prosessin rakenteesta ja arvioinnin tavoista.

Hankkeessa toteutetuista työyhteisökokeiluista on taidelähtöisten menetelmien toteuttajan roolissa kertomassa Elina Rainio ja Pirre Toikkanen (Sillanrakentamo) sekä Sari Laitinen ja Riika Pikkuvirta (Art-Hub).  Työyhteisöjä keskustelussa edustavat Espoosta Satu Nerg-Öhman ja Anita Vataja (sivistystoimi) sekä Stiina Astala (konsernihallinto). Projektisuunnittelun ja sen arvioimisen puolelta ovat webinaarissa läsnä Jaana Lietzén, Riina Blom, Heini Merkkiniemi (NewBeat) ja Hanna Saaristo.

Webinaari on kaikille avoin ja maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista 2.6. mennessä. Linkki webinaariin lähetetään kaikille ilmoittautuneille muutamaa päivää ennen tapahtumaa.

Webinaari on osa Taide osana organisaatioita TOO-verkoston toimintaa. Vapaamuotoista verkostoa fasilitoi läänintaiteilija Krista Petäjäjärvi ja tapahtuma on osa Taiken Taiteilijan asiantuntijuuden ja välittäjätoiminnan kehittämisohjelman toimintaa.

Pääjärjestäjä: Taiteen edistämiskeskus

Yhteistyökumppanit: Espoon kaupunki

Vaaleanpunaista piirrettyä solukkoa, jonka päällä lukee TOO Taide osana organisaatioita verkostotapahtuma
too espoo
Ilmoittautuminen päättynyt
Tilaisuus striimataan
Seminaari