Taide osana organisaatioita (TOO) -webinaari

pe 14.8. kello 13.00 - 14.30

web

Taide osana organisaatioita (TOO) on monialainen, itseohjautuva ja kaikille avoin verkosto. TOO kokoaa tapahtumiin keskusteluihin taiteilijoita, konsultteja, työelämänkehittäjiä, tutkijoita ja muita ammattilaisia, joita kiinnostaa taiteen, taiteellisten menetelmien ja taiteellisen ajattelun toteutuminen osana työelämän kehittämistä. Elokuun webinaarin vieraana on TOO-pioneeri, organisaatiotaiteilija Eili Ikonen, joka tunnetaan myös kuvataiteilijana Miss Kompro.

Organisaatiotaiteilija Eili Ikonen työskenteli vuosina 2016-2019 taiteella kehittämisen keinoin osana Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymää. Millainen oli Eilin työnkuvan ja miten taiteilijan asiantuntijuus tuli osaksi suuren sote-organisaation kehittämistyötä?

Webinaari on kaikille avoin ja maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista 12.8. mennessä alla olevan linkin kautta. Linkki webinaariin lähetetään kaikille siihen ilmoittautuneille ennen tapahtumaa.

Tapahtuman koollekutsujana toimii Taiteen edistämiskeskuksen läänintaiteilija Krista Petäjäjärvi ja se on osa Taiteilijan asiantuntijuuden ja välittäjätoiminnan kehittämisohjelman toimintaa. 

Vaaleanpunaista piirrettyä solukkoa, jonka päällä lukee TOO Taide osana organisaatioita verkostotapahtuma
Ilmoittaudu nyt
Tilaisuus striimataan
Seminaari