Taide, luovuus ja uusiutuva organisaatio

pe 18.9. kello 9.30 - 11.00

Hakaniemenranta 6 (Monitoimitila)

Helsinki

Tapahtuma on ainutlaatuinen tilaisuus saada kompakti, ajankohtainen ja moniääninen kuva taiteen mahdollisuuksista osana työelämän organisaatiota.

Tervetuloa kuulemaan taiteen mahdollisuuksista osana työelämän kehittämistä!

Tapahtuman käynnistää tietojohtamisen professori Pirjo Ståhlen luento taiteen merkityksestä osana itseohjautuvaa, luovaa organisaatiota. Tämän jälkeen taiteilija-yrittäjät avaavat konkreettisia työtapojaan, jotka vastaavat työelämän organisaatioiden tunnistettuihin kehittämistarpeisin.

Työotettaan tapahtumassa esittelevät seuraavat taiteilijat & luovat toimijat: Satu Heikinheimo (muotoilu), Tero Hytönen (tanssi), Soile Kortesalmi (kuvataide), Anu Leinonen (kohtaamistaide), Riina Näsi & Aino Sutinen(sarjakuva), Markus Pesonen & Catarina Brazao (Acoustic Body: äänitaide, kehollisuus), Vesa Purokuru (sirkus, konsultaatio). 

Tapahtumaan voi osallistua sekä fyysisesti että verkon välityksellä. Tapahtumajärjestelyissä otetaan huomioon koronatilanne. Tila on suuri ja osallistumismäärää rajoitettu 40 henkilöön.

Huom! Ilmoittautuminen osallistujaksi paikanpäälle on päättynyt 14.9.

Striimiin pääset mukaan Taiken YouTube kanavalla: https://youtu.be/pICjmWceV5s

Tapahtuma on osa Taide osana organisaatioita TOO-verkoston toimintaa. Koollekutsujana toimii Taiken läänintaiteilija Krista Petäjäjäjärvi  Taiteilijan asiantuntijuuden ja välittäjätoiminnan kehittämisohjelmasta.

Lisätietoja: krista.petajajarvi@taike.fi

Pääjärjestäjä: Taiteen edistämiskeskus

Osin abstrakti maalaus, jossa tiikeri on suu ammollaan, roosaa ja sinistä värtystä ja tasoa, teksti: Taide luovuus ja uusiutuva organisaatio
Ote Soile Kortesalmen teoksesta
Ilmoittautuminen päättynyt
Tilaisuus striimataan