Viides prekariaattipäivä: Taiteilija digitaalisissa konteksteissa

ti 20.10. kello 9.00 - 16.00

Verkkotilaisuus

Viides Prekariaattipäivä järjestetään tiistaina 20.10. klo 9.00-16.00 kokonaan verkossa. Päivä koostuu case-puheenvuoroista ja kahdesta työpajasta. Teemana on Taiteilija digitaalisissa konteksteissa, ja järjestäjinä ovat tuttuun tapaan Taiteen edistämiskeskus ja Itä-Suomen tanssin aluekeskus (ITAK).

Koronaviruksen aiheuttamassa tilanteessa digitaalisuus on noussut laajalti esiin, ja sitä käsitelläänkin nyt esityksen ympäristönä ja työn toteuttamisen muotona.

Aamupäivän puheenvuorojen lisäksi varataan aikaa yleisökysymyksille ja yhteiselle keskustelulle. Iltapäivän työpajoihin osallistuvilla on mahdollisuus pohtia erilaisissa ympäristöissä toimimisen mahdollisuuksia yhdessä puhujien ja toistensa kanssa.

Prekariaattipäivä on maksuton ja avoin kaikille esittävien alojen taiteilijoille, opintojensa loppuvaiheessa oleville opiskelijoille sekä tuottajille.

Tapahtumaa pääsee seuraamaan tästä linkistä: https://event.prospectumlive.com/taiteilija-digitaalisissa-konteksteissa

Pyydämme ennakkoilmoittautumiset työpajoihin osoitteeseen itak@itak.fi 18.10. mennessä. Tarvittavat etäyhteyslinkit työpajoihin lähetetään ilmoittautuneille.

Lisätiedot: läänintaiteilija Kati Andrianov puh. 0295 330 883

Pääjärjestäjä: Taiteen edistämiskeskus

Yhteistyökumppanit: Itä-Suomen tanssin aluekeskus (ITAK)

Tietokone, lehtiö ja kynä.
Ilmoittaudu nyt
Tilaisuus striimataan
Keskustelutilaisuus
Seminaari