Taide osana organisaatiota -webinaari

ke 25.11. kello 14.00 - 15.30

web

Millainen rooli taiteella on osana työelämän organisaatioiden kehittämistä ja miten tämä voi olla ostettavaa palvelua?

Marraskuun alussa 12 pirkanmaalaista eri alan ammattitaiteilijaa kokoontui it-yritys Vincitin tiloihin Tampereen Hervantaan. Kaikilla ryhmän taiteilijoilla oli kiinnostusta tuoda omaa taiteellista osaamistaan työyhteisöjen ulottuville, löytää tähän itselle sopiva tulokulma.

Työpajassa Vincitin kehittäjät tukivat taiteilijoiden omaa kehittämistyötä ja kertoivat omasta näkökulmastaan, kuinka merkittävä rooli taiteella voi olla työyhteisön kehittämisessä ja luovan työkulttuurin mahdollistamisessa.

Tässä kaikille avoimessa webinaarissa jatketaan keskustelua siitä, miten taide voi olla osana työelämän kehittämistä ja millainen narraatio tekee tästä mahdollista. Taide ei ole koriste tai hassuttelu, vaan kyse on syvästä kehittämisestä, inhimillisen luovuuden vahvistamisesta. Millainen kertomus tekee vaikuttavasta kehittämistoiminnasta mahdollista?

Taide osana organisaatioita on myös ostettavaa palvelua. Mitä taiteen kautta kehittäminen tarkoittaa palvelun ostajan näkökulmasta? Webinaarissa aiheesta keskustelevat tarinankertoja Eero Tiilikainen (Vincit) yhdessä läänintaiteilija Krista Petäjäjärven (Taike) kanssa. Keskustelussa on mukana myös välittäjäyrittäjä Arto Kunnola (Clap Oy) ja Vincitin ja Taiken yhteistyöprosessissa mukana olleita taiteilijoita.

Tapahtuma on avoin kaikille, mutta edellyttää ilmoittautumista 23.11. mennessä. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Pääjärjestäjä: Taiteen edistämiskeskus

Yhteistyökumppanit: Vincit

oranssilla pohjalla isoin kirjaimin Vincit + Taike
Ilmoittaudu nyt
Tilaisuus striimataan
Keskustelutilaisuus
Seminaari