Kansalaisten käsityksiä taiteesta osana arkiympäristöä ja julkisia tiloja-kyselytutkimustulosten julkaisutilaisuus

ke 27.1. kello 10.30 - 11.30

Toteutetaan verkossa

Taiteen edistämiskeskuksen teettämän kyselytutkimuksen mukaan valtaosa väestöstä haluaa taidetta arkiympäristöönsä. Tule seuraamaan tutkimustulosten julkistusta Teamsissa!

Kyselytutkimuksen toteutti TNS Kantar loppuvuonna 2020. Tutkimus on jatkoa kyselytutkimuksille, jotka Prosentti taiteelle -hanke teetti vuosina 2014 ja 2016.

Tutkimus koski Suomen kymmentä suurinta kaupunkia. Tuloksissa Lahti nousi yllättäjäksi.

Tervetuloa seuraamaan kyselytulosten julkistamista 27.1.2021 klo 10.30-11.30 Taiteen edistämiskeskuksen keskustelutilaisuudessa. Keskustelua vetää erityisasiantuntija Henri Terho seuranaan Lahden kaupunginjohtaja Pekka Timonen ja kaupunkikehitysaktiivi, yrittäjä Katja Lindroos.

Julkisen taiteen ajankohtaisuus nousee jälleen esiin koronan myötä: julkisiin ulkotiloihin sijoitetusta taiteesta voi nauttia rauhallisin mielin.

Lisätiedot:

Maija Kasvinen, taideasiantuntija, julkisen taiteen asiantuntijapalvelut. puh. 0295 330 717

Learn more about Teams

Suosittelemme käyttämään Teamsin työpöytäsovellusta tai selaimista Chromea ja Microsoft Edgeä. Huomaa, että Internet Explorer, Firefox ja Safari eivät tue Teamsin kokoustoiminnallisuutta. 

Jos sinulla on sinulla on ongelmia liittyä kokoukseen, ota yhteyttä viestintäsuunnittelija Johanna Tjäderiin, puh. 0295 330 866.

 

Pääjärjestäjä: Taiteen edistämiskeskus

Kuvassa keskustelijat Pekka Timonen, Katja Lindroos ja Henri Terho
Kuvassa vasemmalta: Pekka Timonen (kuvaaja Aki Loponen), Katja Lindroos (kuvaaja Ramon Maronier) ja Henri Terho (kuvaaja Vilja Pursiainen).
Tilaisuus striimataan
Keskustelutilaisuus