Taiteilijan toimeentulo osa 3: Yrittäjänä taidekentällä

ke 24.3. kello 14.00

Verkkotapahtuma

TE-toimistojen livekanavassa nähdään kevättalven aikana neliosainen teemalähetyssarja taiteilijan toimeentulosta. Sarjan kolmannessa osassa käsitellään yrittäjyyttä taidekentällä.

Lähetyssarja kahdessa viimeisessä osassa keskustellaan erilaisten yritysmuotojen taipumisesta taidealalle. Maaliskuun lähetyksen aiheina on kevytyrittäjyys ja toiminimi. Mukana lähetyksessä ovat taiteilijat Iiro Heikkilä ja Aino Louhi. Voit osallistua keskusteluun striimin yhteydessä chatin kautta tai lähettämällä kysymyksesi ennakkoon TE-liven sivuilla. 

Katso lisätietoja TE-liven sivuilla: https://te-live.fi/lahetykset/2f0NXiGII

Seuraa suoraa lähetystä netissä TE-liven nettisivuilla (www.te-live.fi), Youtube-kanavalla tai Facebook-sivuilla. Näissä kanavissa voit esittää omia kysymyksiä osallistujille koko lähetyksen ajan chatin kautta, osoitteessa TE-live myös anonyymisti. Lähetyksestä jää tallenne TE-liven YouTube-kanavalle.

Sarjan tavoitteena on selkeyttää taiteilijoiden asiointia TE-palvelujen kanssa erilaisissa uravaiheissa. Lähetykset toteutetaan yhteistyössä Itä-Suomen tanssin aluekeskuksen ja Taiteen edistämiskeskuksen kanssa. 

Taiteilijan toimeentulo -sarjan lähetykset

20.1. klo 14 Apuraha ja työttömyysetuus
17.2. klo 14 Taiteilijan urapolkuja
24.3. klo 14 Yrittäjänä taidekentällä osa 1
21.4. klo 14 Yrittäjänä taidekentällä osa 2

Pääjärjestäjä: TE-live Pohjois-Savo

Yhteistyökumppanit: Taike, Itä-Suomen tanssin aluekeskus

Koristeellinen
Tilaisuus striimataan