Taide osana organisaatioita (TOO) verkostotapahtuma #5

pe 1.3. kello 12.00 - 17.00

Hämeentie 3

Helsinki

Kaikille avoin verkostotapahtuma kokoaa taiteen ja organisaatioiden vuorovaikutuksesta kiinnostuneet taiteilijat, kehittäjät ja muut toimijat aiheen äärelle.

Tervetuloa verkostotapahtumaan, jonka tavoitteena on ymmärryksen lisääminen taiteesta ja luovuudesta organisaatioiden kehittämisen viitekehyksessä. Kyseessä on TOO-verkoston viides tapahtuma ja se on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Tapahtuman teemana on faslitointi. Mitä fasilitointi tarkoittaa, miten TOO ja fasilitaatio liittyvät toisiinsa ja millainen voisi olla fasliltoinnin merkitys osana taiteen mahdollistumista organisaatioissa? Tutkimusmatkalle johdattelee fasilitaattori jan-Erik Tarpila (tarpila.com) - tervetuloa mukaan!

Tapahtumassa kuullaan myös puhetta TOO aihepiirin tutkimuksesta ja luvassa on kiinnostavia tekijöitä ja tapausesimerkkejä. Päivän tarkempi aikataulu päivittyy lähempänä tapahtumaa.

KENELLE?

Tapahtuma on avoin vanhoille tekijöille ja aivan uusille toimijoille, kaikille, joille taide osana organisaatioita ja kehittämistä on syystä tai toisesta kiinnostavaa. Aihe koskettaa erilaisia ammattikuntia, mm. kehittäjiä, fasilitaattoreita ja konsultteja, taiteilijoita ja kulttuuritoimijoita, taidekasvattajia, hr-toimijoita, tutkijoita ja virkamiehiä. Monialaisuus on rikkaus, pyrkimyksenä on luoda tilaa rajat ylittävälle dialogille. Voit vapaasti jakaa tapahtumakutsua omassa verkostossasi.

TAUSTAA

Tapahtuman taustalla on vapaamuotoinen Taide osana organisaatioita -verkosto, joka on syntynyt Taide & työelämä -seminaarissa (10/2017). TOO on kaikille vapaa kohtaamisen paikka, jossa yhteisenä nimittäjänä on kiinnostus taiteen ja työelämän kehittämisen rajapintaan. Taiteen edistämiskeskuksen läänintaiteilija Krista Petäjäjärvi toimii verkoston ylläpitäjänä ja tämän tapahtuman koollekutsujana.

Taide osana organisaatioita -fb-ryhmä

PAIKKA JA ILMOITTAUTUMINEN

Tapahtumapaikkana Koko-teatteri Helsingin Hakanimessä, osoitteessa Hämeentie 3. Ilmoittautumislinkki alla. Tapahtuma on maksuton.

Lisätietoja krista.petajajarvi@taike.fi tai 0295 330 813.

Kuva: Timo Martola.

 

 

Pääjärjestäjä: Taiteen edistämiskeskus

Kymmeniä vaaleansinisiä kiinalaisia lyhtyjä
Ilmoittaudu nyt
Keskustelutilaisuus
Työpaja