Taide osana organisaatioita (TOO) -verkostotapahtuma #6

pe 10.5. kello 12.00 - 17.00

Hämeentie 3

Helsinki

Kaikille avoin verkostotapahtuma kokoaa taiteen ja organisaatioiden vuorovaikutuksesta kiinnostuneet taiteilijat, kehittäjät ja muut toimijat aiheen äärelle.

Tervetuloa verkostotapahtumaan, jonka tavoitteena on lisätä ymmärrystä taiteesta ja luovuudesta työelämän kehittämisen viitekehyksessä. Kyseessä on TOO-verkoston kuudes tapahtuma ja se on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Tapahtuman teemana on tulevaisuus ja taiteen rooli osana tulevaisuusennakointia. Avainpuheenvuoron pitää Sitran tulevaisuusasiantuntija Mikko Dufva, joka puhuu utopioinnista, elämyksellisestä ennakoinnista, tulevaisuuden kuvittelemisesta sekä megatrendeistä, visioista ja heikoista signaaleista.

Entä miten taiteilijat liittyvät meriteollisuuden tulevaisuuteen? Tapahtumassa esitellään Taiteilijat meriteollisuudessa -projekti, joka yhdistää taiteilijoiden asiantuntijuuden meriteollisuuden yritysten haasteisiin. TTL:n tutkija Heli Ansio esittelee tuoretta ArtsEqual-hankkeen Taidetoiminnan vaikutusten taloudellinen arviointi työyhteisöissä -raporttia. Tapahtumassa on mukana myös Breaks Finland sekä äänenkäytön ohjaaja, laulaja ja lauluntekijä Jutta Annala, joka esittelee työotettaan toimiessaan organisaatioiden parissa.

Tapahtuma on maksuton - lämpimästi tervetuloa mukaan! 

12.00-12.30 Intro: Taide & tulevaisuusennakointi, Krista Petäjäjärvi (Taike)
12.30-13.15 Taidetoiminnan vaikutusten taloudellinen arviointi työyhteisöissä, tutkija Heli Ansio TTL (ArtsEqual-hanke)
13.15-14.30 Taiteilijat meriteollisuudessa -projektin esittely, Annika Dahlsten (Taike)
14.30-15 Verkostoitumiskahvit
15.00-16.00 Avainpuheenvuoro: Utopia, elämyksellinen ennakointi ja tulevaisuuden kuvitteleminen, tulevaisuusasiantuntija Mikko Dufva, Sitra
16.00-16.40 Tekijä-esittely: Breaks Finland & Jutta Annala
16.40-17.00 Wrap Up


KENELLE?

Tapahtuma on avoin vanhoille tekijöille ja aivan uusille toimijoille, kaikille, joille taide osana organisaatioita ja kehittämistä on kiinnostavaa. Aihe koskettaa erilaisia ammattikuntia, mm. kehittäjiä, fasilitaattoreita ja konsultteja, taiteilijoita ja kulttuuritoimijoita, taidekasvattajia, hr-toimijoita, tutkijoita ja virkamiehiä. Monialaisuus on rikkaus, pyrkimyksenä on luoda tilaa rajat ylittävälle dialogille. Voit vapaasti jakaa tapahtumakutsua omassa verkostossasi.

TAUSTAA

Tapahtuman taustalla on vapaamuotoinen Taide osana organisaatioita -verkosto, joka on syntynyt Taide & työelämä -seminaarissa (10/2017). TOO on kaikille vapaa kohtaamisen paikka, jossa yhteisenä nimittäjänä on kiinnostus taiteen ja työelämän kehittämisen rajapintaan. Taiteen edistämiskeskuksen läänintaiteilija Krista Petäjäjärvi toimii verkoston ylläpitäjänä ja tämän tapahtuman koollekutsujana ja se on osa Taiteilijan asiantuntijuuden ja välittäjätoiminnan kehittämisohjelman toimintaa.

Taide osana organisaatioita -fb-ryhmä

PAIKKA JA ILMOITTAUTUMINEN

Maksuttomaan tapahtumaan voi ilmoittautua alla olevan ilmoittautumislinkin kautta. Tpahtumapaikkana Koko-teatteri Helsingin Hakanimessä, osoitteessa Hämeentie 3. Tapahtumaa ei striimata.

Lisätietoja krista.petajajarvi@taike.fi tai 0295 330 813.

Kuva: Jan-Erik Tarpila.

 

 

Pääjärjestäjä: Taiteen edistämiskeskus

ihmisiä pienten pöytien äärellä, tärähtänyt kuva
Ilmoittaudu nyt
Keskustelutilaisuus
Työpaja