Futuarts -webinaari

to 28.10. kello 14.00 - 15.30

Teams

Futuarts -projektissa yhdistyy taide ja tulevaisuudentutkimus!

Taiken toteuttamassa projektissa kolme taiteilijaa ja kolme tulevaisuudentutkijaa muodostavat keskenään hetkelliset työparit. Futuarts on keväällä käynnistynyt kevyt mentorointiprosessi, jossa syntyy alojen välistä dialogia ja jopa konkreettisia yhteistyömuotoja osaamisten yhdistämiseksi. Mitä tapahtuu taiteen ja tulevaisuudentutkimuksen välisyydessä? Webinaarissa pääset kuulemaan työparien kokemuksia yhteistyöstä ja sen mahdollisuuksista.

Futuarts-projektin työparit ovat kehityspäällikkö Keijo Koskinen (Tulevaisuuden tutkimuskeskus) ja taiteilija Kaino Wennerstrand, tutkimuspäällikkö Marko Ahvenainen (Tulevaisuuden tutkimuskeskus) ja koreografi, tanssija Iina Taijonlahti sekä pääsihteeri ja projektitutkija Hazel Salminen (Tulevaisuuden tutkimuksen seura ja Tulevaisuuden tutkimuskeskus) ja kuvataiteilija Alma Heikkilä. 

Projektin ovat kehittäneet yhteistyössä läänintaiteilija Krista Petäjäjärvi ja tulevaisuudentutkija, taiteilija Antti Uimonen. Tapahtuman toteuttajana on Taiken Taiteilijan asiantuntijuuden ja välittäjätoiminnan kehittämisohjelma. Webinaarissa Futuarts-prosessia kommentoi läänintaiteilija, kuraattori Aura Seikkula. 

Linkki Teams-alustalla tapahtuvaan webinaariin löytyy alta. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

Pääjärjestäjä: Taiteen edistämiskeskus

Futuarts teksti
Tilaisuus striimataan