Hyvinvointia freelancer-taiteilijoille – Menetelmiä ja mahdollisuuksia

ke 28.9. kello 14.15 - 15.15

Yliopistonkatu 55

Tampere

Hyvinvointia freelancer-taiteilijoille – Menetelmiä ja mahdollisuuksia on Taiken ja Musiikki & Median yhteistyössä järjestämä tilaisuus, jossa etsitään taiteentekijän työkalupakista välineitä hänen oman työhyvinvointinsa kohentamiseen valmentaja ja muusikko Eija Mäkirintalan johdolla.

Osallistumislinkki Webinaariin

Taiteellisen työn vapauden kääntöpuoli on usein työyhteisön tuen ja turvaverkkojen puuttuminen. Miten säilytän tekemisen ilon, kuinka huolehdin omasta jaksamisesta, miten selviän pettymyksistä – muun muassa nämä kysymykset yhdistävät eri alojen freelance-taiteentekijöitä.

Pitkän linjan valmentaja ja muusikko, FT Eija Mäkirintala lähestyy aihetta itsensä johtamisen näkökulmasta. Taiteentekijän työkalupakista löytyy välineitä, joita voi käyttää myös oman työhyvinvoinnin kohentamiseen. 

Hyvinvointia freelancer-taiteilijoille – Menetelmiä ja mahdollisuuksia -webinaari toteutetaan Taiteen edistämiskeskuksen ja Musiikki & Median yhteistyönä keskiviikkona 28.9. klo 14:15–15:15 Tampere-talossa. Tilaisuus on osa Musiikki & Median maksullista päiväohjelmaa, mutta striimaus on nähtävissä ilmaiseksi. 

Aloitussanat lausuu erityisasiantuntija Saara Vesikansa, Taiteen edistämiskeskus

27.9. mennessä ennakkoilmoittautuneet saavat sähköpostiinsa webinaarin katselulinkin. 

Taiteilijoiden työhyvinvointi on myös tämänvuotisen Taiteen ja kulttuurin barometrin aiheena – vastaamalla kyselyyn 30.9. mennessä annat arvokkaan panoksesi aiheen tutkimukseen ja kehittämiseen. 

Työhyvinvointiwebinaari taltioidaan ja se jää jatkossa hyödynnettäviksi Taiken verkkosivuille.

Pääjärjestäjä: Taiteen edistämiskeskus

Yhteistyökumppanit: Musiikki ja Media

Kasvokuva tummatukkaisesta naisesta, jolla silmälasit
FT, MuM Eija Mäkirintala
Ilmoittaudu nyt
Tilaisuus striimataan