Ympäristötaiteen bussikierros 24. elokuuta Espoossa, Hyvinkäällä ja Helsingissä

Teos: Riikka Aresalo, Escape Routes for the Smallest Ones, 2016. Save Vartiosaari V – taideprojekti 2016. Kuvaaja Otto Santala.

Tule mukaan bussikierrokselle katsomaan ja kuulemaan ympäristötaiteesta!

Kierrämme Espoossa, Hyvinkäällä ja Helsingissä. Projektikoordinaattori Noora Ylipieti esittelee Espoon Askelmerkit-näyttelyn Espoossa, taiteilijat Reijo Puranen ja Maarit Malin-Pötry esittelevät Taidepolku Palas -näyttelyn Hyvinkäällä ja taiteilijat Anu Nirkko ja Otto Santala esittelevät Save Vartiosaari 2016 -näyttelyn Helsingin Vartiosaaressa. Vartiosaaren mennään venekyydillä.

Reitti tarkentuu bussikierroksen aikana ja matkan aikana on pieniä puheenvuoroja ja keskusteluja ympäristötaiteesta. Varaathan säänmukaiset varusteet, olemme ulkona bussimatkoja lukuun ottamatta. Hyttyskarkoitekin voi olla tarpeellista.

Aika: keskiviikko 24.8.2015 klo 9–18

Lähtö ja paluu: Kiasman pysäkki

Ilmoittautuminen: 21.8. klo 23:59 mennessä: https://www.webropolsurveys.com/S/31DBE4FB72246953.par

Osallistujat saavat vahvistusviestin maanantain 22.8. aikana.

Paikkoja on rajallinen määrä. Ilmoitathan sähköpostitse anu.miettinen@taike.fi, jos et pääsekään mukaan. Näin peruutuspaikat pystytään antamaan eteenpäin.

Ympäristötaiteen bussikierros on osa ympäristötaiteen iltamia. Seuraavan kerran iltamat järjestetään lokakuussa 2016.

Lisätietoja: ympäristötaiteen läänintaiteilija Anu Miettinen, p. 0295 330 806, anu.miettinen@taike.fi

Ole kuulolla, liity ympäristötaiteen FB ryhmään!

Ympäristötaiteen iltamat on uusi keskustelusarja, jonka tavoitteena on kuulla kentän toiveita ja haasteita sekä parantaa taiteilijoiden mahdollisuuksia tehdä ympäristötaiteen projekteja ja hankkeita; ja näin työllistäen itsensä. Iltoja järjestetään kaksi kertaa keväisin ja syksyisin, kiinnostuksen mukaan useamminkin. Illan aikana on yksi tai useampi keskustelunavaus, jonka jälkeen keskustellaan ryhmässä tai pienryhmissä.