Historiallinen läänintaiteilijailta Tampereen kupeessa 10. toukokuuta

Pirkanmaan nykyiset läänintaiteilijat ovat kutsuneet kaikki läänintaiteilijat - sekä nykyiset että entiset - viettämään yhdessä iltaa torstaina 10. toukokuuta Ylöjärvelle Akun tehtaalle.

Suomen poikkeuksellinen läänintaiteilijajärjestelmä täyttää 40 vuotta ja historian siipien havinaa on syytä kuunnella nimenomaan nyt, kun siihen on suunnitteilla oleellisia muutoksia. Tervetuloa siis läänintaiteilijatyötä tehneet ja tekevät Pirkanmaalle toisianne tapaamaan, vanhoja muistelemaan ja ehkä niistä kertomaan.

Tarkempia tietoja tapahtuman sisällöstä sekä yöpymismahdollisuuksista ja kuljetuksista saa Pirkanmaan taidetoimikunnasta osastosihteeri Eeva Kauralta (puh. 040 579 2344, eeva.kaura(at)minedu.fi). Ilmoittautuminen päättyy 10. huhtikuuta.

Jos  ette pääse osallistumaan tapahtumaan, voitte lähettää tervehdyksiänne ja muisteluitanne sekä kuvia omalta läänintaiteilija-ajaltanne sähköpostilla mahdollisimman pian osoitteeseen info(at)pirkanmaantaidetoimikunta.fi. Kaikki saatu materiaali laitetaan esille tapahtumassa.