Taiken uudistetut verkkosivut palvelevat mobiilisti

Taiteen edistämiskeskus (Taike) on julkaissut uudistetut verkkosivunsa. Merkittävin muutos on sivujen responsiivisuus eli jatkossa sivut skaalautuvat myös mobiililaitteiden selaimiin sopiviksi.

Uudistuksessa hyödynnettiin sivustoseurantaa ja käyttäjäkyselyssä saatua palautetta. Kyselyn mukaan yli 70 % Taiken sivuston kävijöistä etsii tietoa myönnetyistä apurahoista. Apurahatiedotteet on nyt nostettu näkyvälle paikalle etusivulle. Myös hakutoiminto on monipuolisempi ja käyttäjäystävällisempi.

Sivusto sai myös uuden, kevyemmän visuaalisen ilmeen, mikä oli sivuston käyttäjien toive.

Sivuston kehittäminen jatkuu syksyn aikana. Seuraavassa vaiheessa selkiytetään sivuston rakennetta ja kehitetään erityisesti verkkoasiointiin ja apurahojen hakuprosessiin liittyviä sisältöjä.

”Tavoitteenamme on saumaton asiakaspalvelukokemus verkossa”, toteaa Taiken johtaja Minna Sirnö. ”Taike haluaa olla vahvasti mukana valtionhallinnon digitalisoinnissa parantamalla palvelujaan käyttäjälähtöisesti. Digitalisaation myötä myös palvelujen saavutettavuus paranee”, Sirnö jatkaa.

Taike.fi-sivustolla on kuukausittain noin 14 000 käyttäjää. Mobiilikäytön osuus sivuston kokonaiskäytöstä on noin kolmannes.

Lisätietoja uudistuksesta: viestintäpäällikkö Eija Ristimäki, p. 0295 330 722, eija.ristimaki@taike.fi