Laadukas lastenteatteri -tapaamisen ilmoittautuminen on nyt avattu

Kuva: Riikka Niemistö

Tervetuloa Hämeenlinnaan tiistaina 18.10.2016 Laadukas lastenteatteritapaamiseen! Valtakunnallinen kokoontuminen on avoin kaikille lastenteatterin ammattilaisille ja siitä kiinnostuneille taidekasvattajille.

Tapaamiseen voi ilmoittautua syyskuun ajan: https://www.webropolsurveys.com/S/A04E224F0B4840E4.par

Tapaamisen tavoitteena on jakaa ajatuksia ja kokemuksia siitä, mitä on laadukas lastenteatteri – näkökulmia aiheeseen kuullaan mm. Teatteri Ilmiöstä, Teatteri Hevosenkengästä, Miniteatterista sekä Tampereen Yliopiston näyttelijäntyön laitokselta ja Teatterikorkeakoulusta.

Tapaamisen aikana muotoillaan myös Lastenteatterin manifesti, joka tiivistää yhteisen, kaikille lastenteatterin ammattilaisille suunnatun pohdinnan siitä, miten lastenteatterin maisemaa voisi kehittää valtakunnallisesti sekä millä keinoin voidaan vahvistaa lastenteatterin ammattilaisten asemaa taidekentällä.

Manifestin tuottamiseen voi osallistua syyskuun ajan: https://www.webropolsurveys.com/S/431CE00BF4C8554F.par

Laadukas lastenteatteri-tapaaminen on osa Taiteen edistämiskeskuksen lastenkulttuurin teemavuotta #taideonlasten sekä valtakunnallisen Satupäivän ohjelmaa. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Suomen Lastenkulttuurikeskusten liiton, Suomen Teatterit ry:n ja FIDEA ry:n kanssa. että Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös FIDEAn syyspäivä ja syyskokous. Tapaamispaikkana toimii Lasten ja nuorten kulttuurikeskus ARX (Keinusaarentie 1, Hämeenlinna).

Lisätietoja päivitetään Facebookin tapahtumasivulle, kts. linkki: https://www.facebook.com/events/1016098095140161  

Lisätietoja:

Laura Arala, valtakunnallinen lasten- ja nuortenkulttuurin läänintaiteilija, Taiteen edistämiskeskus
puhelin: 0295 330 884 sähköposti: laura.arala@taike.fi