Sanahelinästä käytäntöön – luovia menestystarinoita Wäinössä

Tule verkostoitumaan perjantaina 4.5. klo 14 Cafe Wäinöön! Varsinais-Suomen taidetoimikunta järjestää yhdessä LUOVAMO – Luovien alojen informaatio- ja työnhakukeskuksen kanssa verkostoitumistilaisuuden perjantaina 4.5.2012 klo 14 – 15.30 Cafe Wäinössä (Itäinen Rantakatu 38), Turussa.

Tilaisuus on tarkoitettu taiteen kentän, liike-elämän eri alueiden sekä julkisen ja kolmannen sektorin edustajille. Verkostoitumistilaisuudessa yritysten ja yhteisöjen edustajat löytävät uusia mahdollisuuksia käyttää taidetta ja luovaa osaamista liiketoimintansa parantamiseen ja henkilöstönsä osaamisen kehittämiseen sekä saavat ideoita oman toimintansa uudistamiseksi. Taiteilijat puolestaan saavat ideoita soveltavan taiteen erilaisista työllistymismahdollisuuksista.

Keväällä käynnistynyt verkostoitumistilaisuuksien sarja jatkuu perjantaina 4.5. Tule kuulemaan, miten yhteistyö luovien alojen agenttien ja managerien kanssa voi kasvattaa taloudellista kannattavuutta ja miten luovan alan managerit ja agentit edistävät tuotteittesi tai palveluittesi markkinointia. Keskustelun avaa 0.7 design -yrityksen toimitusjohtaja, vientiagentti Jenni Moberg, joka kertoo toiminnastaan luovilla aloilla. Alustuksen jälkeen käydään aiheesta vapaata keskustelua ja ideointia verkostoitumisen ohella.

TERVETULOA!

Ilmoittautumiset ke 2.5. mennessä, paikkoja rajoitetusti: Ilmoittaudu tästä

Lisätiedot:
Ilona Wakonen, työnsuunnittelija
puh. 040 182 0818
ilona.wakonen@minedu.fi