Katutaiteen bussikierros 29. marraskuuta Helsingissä

Intransit seinämaalaus (2015) Baanalla, Helsingissä, Viva Granlund.

Tule mukaan bussikierrokselle katsomaan ja kuulemaan seinämaalauksista ja katutaiteesta.

Aika tiistaina 29.11.2016 klo 10–13
Lähtö ja paluu Kiasman pysäkiltä.

Kierrämme Helsingissä ja Vantaalla. Reitti tarkentuu bussikierroksen aikana ja matkan aikana on pieniä puheenvuoroja ja keskusteluja katutaiteesta. Mukana ovat Umut Kiukas Make Your Mark -taidegalleria- ja graffititarvikekaupasta, Jaakko Blomberg & Maria Luhtaniemi Lisää katutaidetta Helsinkiin -hankkeesta, jonka takana ovat Yhteismaa ry ja katutaideryhmä G-REX, ja pitkän linjan katutaiteilija ja kuvataiteilija Viva Granlund. Käymme katsomassa uusia vuonna 2016 valmistuneita maalauksia ja graffiteja Vallilassa, Sörnäisissä, Roihuvuoressa, Kannelmäessä, Myyrmäen asemalla ja Kaivokselassa.
The world the people,Viva Granlund
The world the people,Viva Granlund

Video INTRANSIT  (Youtube)

Katutaiteen bussikierros on osa ympäristötaiteen iltamia, seuraavan kerran iltamat järjestetään tammi-helmikuussa 2017, jolloin teemana on taiteen ja tieteen yhdistäminen.

Ilmoittaudu 23.11. klo 23 mennessä.
Paikkoja rajoitetusti. Saat vahvistuksen perjantaihin 25.11. mennessä.

Ole kuulolla, liity facebook ympäristötaiteen ryhmään!

Lisätietoja:
ympäristötaiteen läänintaiteilija Anu Miettinen
p. 0295 330 806, anu.miettinen@taike.fi
 

Ympäristötaiteen iltamat on Miettisen vetämä keskustelusarja, jonka tavoitteena on kuulla kentän toiveita ja haasteita sekä parantaa taiteilijoiden mahdollisuuksia tehdä ympäristötaiteen projekteja ja hankkeita; ja näin työllistäen itsensä. Iltoja järjestetään kaksi kertaa keväisin ja syksyisin, kiinnostuksen mukaan useamminkin. Illan aikana on yksi tai useampi keskustelunavaus, jonka jälkeen keskustellaan ryhmässä tai pienryhmissä. Iltamia toteutetaan myös teemallisina katutaiteen ja ympäristötaiteen bussikierroksina.

One World One People seinämaalaus (2016), Vetokujalla, Kaivoksela, Vantaa, Viva Granlund.One World One People seinämaalaus (2016), Vetokujalla, Kaivoksela, Vantaa, Viva Granlund.