Pohjanmaan aluetoimipiste mukana Seinäjoki Art And Design Week -tapahtumassa

Seinäjoki Art And Design Week järjestetään 18.-23.4.2017 Seinäjoella. Pohjanmaan aluetoimipiste on mukana yhteystyökumppaneineen kolmella eri tapahtumakokonaisuudella.

Nyt riittää! -rasisminvastainen sarjakuvanäyttely on esillä Nuorten ja nuorten aikuisten kohtaamispaikka JOJOssa. Sarjakuvanäyttelyssä on mukana Nyt riittää! – Sarjakuvakulttuuri <3 monikulttuurisuus -nimisen julkaisun teoksia. Ne ovat sarjakuvantekijöiden reaktio ihmisvastaisiksi teoiksi kärjistyneeseen rasismiin. Sarjakuvat kommentoivat, usein kärkevästikin ja monesti huumorin keinoin, niin äärioikeistoa kuin rakenteellista syrjintää. Mukana on myös omakohtaisia kokemuksia liittyen rasismiin ja kulttuurien kohtaamiseen. Näyttely on avoinna 4.4.- 29.4., ti-pe klo 14-20 ja la 29.4. klo 14-20 osoitteessa Valtionkatu 1, Seinäjoki

Nyt riittää! -sarjakuvatyöpajassa tiistaina 18.4. klo 18-20 sarjakuvataiteilijat Luis Bellido ja Stina Riikonen opettavat sarjakuvanteon salaisuuksia. Työpaja sopii sekä aloittelijoille että jo pitemmälle harrastaneillekin. Työpaja on ilmainen ja suunnattu 13-29 -vuotiaille. Mukaan mahtuu 15 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Ilmoittautumiset käymällä JOJOssa, sähköpostilla laura.annala@seinajoki.fi tai tekstiviestillä/WhatsAppilllä numeroon 044 418 1494. Työpaja järjestetään JOJOssa, Valtionkatu 1, Seinäjoki.

Sarjakuvanäyttely- ja työpaja järjestetään yhteistyössä Nuorten ja nuorten aikuisten kohtaamispaikka JOJOn kanssa.

Piirustusiltamat la 22.4. klo 18-20
Drink&Draw -piirustusiltamissa kaikki saavat piirtää! Kuvataitelijat Noora Hirvonen ja Johanna Turpeinen opastavat Still Standingissä (Torikatu 9, Seinäjoki) piirustuksen saloihin. Leikkimielisen työskentelyn päätteeksi teokset nostetaan baarin seinälle. Iltamiin voi osallistua milloin tahansa 18-20 välisenä aikana. Vapaa pääsy. Tervetuloa mukaan! Tarjoamme piirustusvälineet. Iltamat järjestetään yhteistyössä Turun piirustusseuran ja Culture Club Still Standingin kanssa.

Lisätiedot
Jenni Latva, valokuvataiteen läänintaiteilija
jenni.latva@taike.fi
puh. 0295 330 811

Pia Mouazan, kulttuurisen moninaisuuden läänintaiteilija 
pia.mouazan@taike.fi
puh 0295 330   814