Keski-Suomen liiton Työn iloa! -kampanja on käynnistynyt

Keski-Suomen liitto haastaa työpaikkoja lisäämään työhyvinvointia kulttuurin, taiteen ja luovien menetelmien avulla. Kampanjalla lähestytään erityisesti työyhteisöjen johtajia ja henkilöstöasioista vastaavia henkilöitä, sillä johtamisella on tärkeä rooli työhyvinvoinnin, työelämän laadun ja työn tuloksellisuuden samanaikaisessa kehittämisessä.

Taide ja kulttuuri eivät tarjoa ainoastaan virkistystä ja viihdettä, vaan ne sopivat työilmapiirin, työssä jaksamisen ja työprosessien kehittämiseen. Taidelähtöisistä menetelmistä on apua esimerkiksi organisaatiomuutoksessa, tiimien kehittämisessä ja tuotekehityksessä. Menetelmät ovat näin hyvän johtamisen työkaluja.

Työn iloa! -haastekampanja jatkuu Keski-Suomen päivään 18.4.2013 asti, jolloin palkitaan omaperäisimmät ja vaikuttavimmat työhyvinvointia edistävät toimenpiteet. Kilpailuun voi ilmoittautua helmikuun 2013 loppuun mennessä. 

Kampanjan järjestää Keski-Suomen liitto. Yhteistyössä ovat Keski-Suomen taidetoimikunta, sanomalehti Keskisuomalainen, YLE Keski-Suomi ja Parempi johtaa hyvin.

Työyhteisöt voivat ilmoittautua Työn iloa! -kampanjaan osoitteessa www.keskisuomi.fi/tyoniloa. Sivulla on lista keskisuomalaisista luovan alan palveluntarjoajista ja esimerkkejä, miten taide, kulttuuri ja luovat menetelmät lisäävät työhyvinvointia. Esimerkkejä myös osoitteessa: www.facebook.com/TyonIloa.

Lisätiedot:
Raija Partanen,
projektipäällikkö
Keski-Suomen liitto
040 595 0139
raija.partanen@keskisuomi.fi