Sanahelinästä käytäntöön – luovia menestystarinoita Wäinössä

Tule verkostoitumaan perjantaina 1. kesäkuuta klo 14 Wäinö Aaltosen museon Cafe Wäinöön!

Varsinais-Suomen taidetoimikunta järjestää yhdessä LUOVAMO – Luovien alojen informaatio- ja työnhakukeskuksen kanssa verkostoitumistilaisuuden perjantaina 1.6.2012 klo 14 – 15.30 Cafe Wäinössä (Itäinen Rantakatu 38), Turussa.

Tilaisuus on tarkoitettu taiteen kentän, liike-elämän eri alueiden sekä julkisen ja kolmannen sektorin edustajille. Verkostoitumistilaisuudessa läsnäolijat etsivät uusia mahdollisuuksia käyttää taidetta ja Turun seudun luovaa osaamista elokuvatuotantojen tukena. Pohdinnassa ovat myös elokuvataiteen muut sovellukset yritysten liiketoiminnan parantamisessa ja henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Taiteilijat puolestaan saavat ideoita soveltavan taiteen erilaisista työllistymismahdollisuuksista.

Keväällä käynnistynyt verkostoitumistilaisuuksien sarja jatkuu perjantaina 1.6. Tule kuulemaan elokuva-alasta elinkeinona Turun seudulla. Keskustelun avaa tuotantoassistentti Nora Kuusisto Länsi-Suomen elokuvakomissiosta aiheella elokuva-ala Turun seudulla ja sen tarjoamat työllistymismahdollisuudet. Alustuksen jälkeen käydään aiheesta vapaata keskustelua ja ideointia verkostoitumisen ohella.

TERVETULOA!

Ilmoittautumiset ke 30.5. mennessä, paikkoja rajoitetusti: Ilmoittaudu tästä

Lisätiedot:
Ilona Wakonen, työnsuunnittelija
puh. 040 182 0818
ilona.wakonen@minedu.fi