Taide tekee hyvää

Anna taiteen ja kulttuurin kuulua kaikille. Kaappaa kaveri taiteen maailmaan! Kutsu mukaan hänet, joka viettää iltaansa yksin, ystävä jota et ole nähnyt pitkään aikaan tai henkilö, johon haluaisit tutustua lähemmin.Tuo esiin niin lasten kuin ikäihmistenkin tapahtumat.

Taiteesta ja kulttuurista hyvinvointia -viikkoa vietetään 21.–27. toukokuuta. Tapahtumalla halutaan luoda yhteisöllisyyttä, osallisuutta ja arjen hyvinvointia taiteen ja kulttuurin keinoin. Viikon toteutukseen voi osallistua kuka tahansa innostamalla ihmisiä taiteen ja kulttuurin pariin sekä ilmoittamalla oma taide- tai kulttuuritapahtuma mukaan kampanjaan Pohjois-Karjalan taidetoimikunnan Facebook-sivulle: https://www.facebook.com/PohjoisKarjalanTaidetoimikunta/ 

Osana Taiteesta ja kulttuurista hyvinvointia -viikkoa Pohjois-Karjalan taidetoimikunta järjestää Heila helluntaiksi - päivätanssit. Tanssien säestäjinä ovat Kuisma Lipponen, haitari ja Riikka Jokela, viulu.  Tanssit järjestetään  27. toukokuuta klo 14-15 ravintola Tuulaakilla Joensuun matkustajasatamassa.

Taiteesta ja kulttuurista -hyvinvointia -viikon järjestävät kaikki Suomen 13 alueellista taidetoimikuntaa.