SOTEKU-seminaari juhlistaa Pirkanmaan kulttuurihyvinvointisuunnitelman valmistumista

Tampereella järjestetään marraskuussa SOTEKU-seminaari, jossa juhlistetaan Pirkanmaan alueellisen kulttuurihyvinvointisuunnitelman valmistumista. Seminaarissa katsotaan myös vahvasti eteenpäin: miten suunnitelma tehdään yhdessä todeksi? Seminaari järjestetään tiistaina 7.11.2017 klo 12.00 – 16.30 Työväenmuseo Werstaalla Tampereella.

Pirkanmaan sairaanhoitopiirin hallitus hyväksyi Pirkanmaan alueellisen kulttuurihyvinvointisuunnitelman viime kesäkuussa. Suunnitelman tavoite on mahdollistaa kulttuuristen oikeuksien toteutuminen kaikille pirkanmaalaisille ja siten kaventaa hyvinvointi- ja terveyseroja. Kulttuurihyvinvoinnin toteuttamisessa korostuu taide- ja kulttuuritoimijoiden ammattimainen ja pitkäjänteinen yhteistyö muiden toimialojen kanssa.

Seminaarin järjestävät yhteistyössä Pirkanmaan sairaanhoitopiiri ja Taiteen edistämiskeskus.

Kulttuurihyvinvointisuunnitelma on tehty laajalla yhteistyöllä tulevaisuuden tarpeita ja maakuntauudistusta ennakoiden. Prosessin vastuutahoina toimivat Pirkanmaan sairaanhoitopiiri ja Taiteen edistämiskeskus.

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri: Pirkanmaan alueellinen kulttuurihyvinvointisuunnitelma

Seminaariin on rajattu määrä paikkoja. Tapahtuma on osallistujille maksuton. Tapahtumaan voi ilmoittautua 1.11.2017 mennessä osoitteessa: https://www.webropolsurveys.com/S/52C56BEF1B69CC38.par

Seminaarin ohjelma (pdf)

Lisätietoja:

Läänintaiteilija Arttu Haapalainen
p. 0295 330 843
arttu.haapalainen@taike.fi