Rovaniemen yhteiskehittämispajassa keskustellaan taiteen välittymisestä 10. marraskuuta

Taiteen edistämiskeskus valmistelee uutta kehittämisohjelmaa. Vuoden alussa on käynnistymässä Taiteilijan asiantuntijuuden ja välittäjätoiminnan kehittämisohjelma.

Nyt kutsumme Rovaniemen seudun taide- ja kulttuurikentän toimijoita ja muita aiheesta kiinnostuneita keskustelemaan taiteen välittymiseen liittyvistä kysymyksistä. Miten voitaisiin edistää taiteen välittymisen edellytyksiä, kuka voi toimia taiteen välittäjänä ja miten välittäjätoiminta voisi järjestäytyä?

Yhteiskehittämispajoja on toteutettu aikaisemmin vuoden aikana Helsingissä, Turussa, Kuopiossa ja Tampereella. Tässä vapaamuotoisessa tilaisuudessa käsitellään näiden jo toteutuneiden työpajojen satoa, jonka pohjalta mietitään yhdessä paikallisia näkökulmia aiheeseen. Yhteiskehittämisessä esiin nousset näkökulmat ovat arvokkaita ja vaikuttavat osaltaan pian käynnistyvän kehittämisohjelman suunnitteluun.

Tilaisuuden fasilitaattorina toimii läänintaiteilija Krista Petäjäjärvi, joka suunnittelee uutta kehittämisohjelmaa yhdessä erityisasiantuntija Antti Huntuksen kanssa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Aika: Pe 10.11.2017 klo 9.30-13.30

Paikka: Kauppayhtiö, Valtakatu 24, Rovaniemi

Ohjelma

9.30 Alustus ja aamukahvit
10.30 Keskustelua ja toimintaa aiheen äärellä
12.30 Lounas
13.30 Yhteenveto ja tilaisuuden päätös

Ilmoittautuminen (päättyy 4.11.2017): https://www.webropolsurveys.com/S/EFAFB18BDD3F723C.par

Paikkoja on vain 30, ilmoittautuminen on sitova. Tilaisuuden osallistujille tarjotaan aamukahvit ja kasvislounas. Tilaisuus on osa Vitus-festivaalin ohjelmaa.

Krista Petäjäjärvi
Läänintaiteilija
Taiteen edistämiskeskus
p. 029 5330 813
krista.petajajarvi@taike.fi