Monikulttuurinen taideviikonloppu ammattitaiteilijoille elokuussa

Tapahtuma on osa Yhteinen rytmi -hanketta ja se järjestetään 17.8.­–19.8.2012 Maisaaressa. Osallistujahakemukset tulee lähettää viimeistään 1.8.2012.

Järjestämme monikulttuurisen taideviikonlopun, jossa maahanmuuttajataustaiset ja Suomessa syntyneet taiteilijat kohtaavat. Tilaisuus järjestetään 17.8.–19.8.2012 Maisaaressa Naantalissa, joka sijaitsee Turun kauniissa ja ainutlaatuisessa saaristossa. Tarkemmat hakuohjeet ja yksityiskohdat tapahtumasta löytyvät täältä.

Osallistujiksi haetaan ammattitaiteilijoita kaikilta taiteen alueilta.

Taideviikonloppuna toteutetaan työpajoja, joissa osallistujat pääsevät työskentelemään yhdessä. Taiteilijat voivat tehdä kokeiluja yli taidelajien rajojen. Etsitään luovaa tapaa kommunikoida taiteen kautta – etsitään yhteistä kieltä ja rytmiä.

Tavoitteena on rakentaa pohjaa mahdolliselle yhteistyölle osallistujien välillä myös tulevaisuudessa.

Työskentelykielenä on suomi, mutta osallistua voi heikommallakin suomen kielen taidolla. Työskentelyä tehdään myös ilman kieltä.

Työpajoja ohjaavat:

  • nukketaiteilija Ishmael Falke
  • kuvataiteilija Sibel Kantola
  • sanataiteilija Veera Lehtola
  • tanssitaiteilija Susanne Montag

Aika: pe 17.8 – su 19.8.2012
Paikka: Maisaari, Naantali. Kuljetus järjestetään Turusta.
Maksu: Osallistuminen, majoitus ja ruokailu ovat osallistujille maksuttomia.
Ilmoittautuminen: Leirin osallistujat valitaan hakemusten perusteella ja mukaan mahtuu kaksikymmentä taiteilijaa. Ilmoittautumiset tulee lähettää 1.8.2012 mennessä. Tarkemmat ilmoittautumis- ja hakuohjeet löytyvät täältä.

Läntinen tanssin aluekeskus, Kirjan talo - Bokens hus ry, Framil ry, Turun kaupungin kulttuuriasiainkeskuksen maahanmuuttaja- ja monikulttuurisuuspalvelut ja Varsinais-Suomen taidetoimikunta toivottavat sinut tervetulleeksi yhteiseen taideviikonloppuun!

Lisätiedot:
Läänintaiteilija Annamari Karjalainen
puh. 040-7373107,
annamari.karjalainen@minedu.fi
www.facebook.com/yhteinenrytmi

Rahoitusta tukee: Opetus- ja kulttuuriministeriö