Taiteilija-tuottajatapaaminen 18. 9. klo 14-18 Ateneum-salissa

Ohjelmahaku musiikki / teatteri / tanssi /sirkus / esittävät taiteet: Ohjelmaehdotukset jätettävä viimeistään 5.8. 2012

Taiteilija-tuottajatapaamisen tarkoituksena on tarjota taiteilijoille ja tuottajille mahdollisuus kohdata. Alla olevan linkin kautta taiteilijat voivat tarjota kulttuurikeskuksiin ja -tapahtumiin ohjelmaehdotuksia keväälle ja kesälle 2013 tanssin, musiikin, teatterin, sirkuksen tai muiden esittävien taiteiden alueelta. Haku on avoin myös ulkomaalaisille, jos he ovat Suomessa syksyllä 2012 ja keväällä 2013. Lähetetyistä ohjelmaesityksistä valikoidaan n. 14 ehdotusta, jotka taiteilijat voivat esitellä Ateneum-salin tapahtumassa korkeintaan 10 minuutin esitysnäytteillä tai puheenvuoroilla suomeksi tai englanniksi. Lisäksi 30-40 ehdotusta kootaan katalogiksi, joka jaetaan kulttuurituottajille ja julkaistaan pdf-versiona internetissä. Ateneum-salissa on korkeatasoinen valo- ja äänitekniikka.

Taiteilija-tuottajatapaamisen järjestäjätahoina ovat Uudenmaan taidetoimikunta (monikulttuurisuus-läänintaiteilija Outi Korhonen), Humanistinen ammattikorkeakoulu (kulttuurituotannon lehtori Terhi Dahlman opiskelijoineen), Kulttuuria Kaikille –palvelu (monikulttuurisuusasiantuntija Ahmed Al-Nawas) sekä Vantaan kulttuurituotannon yksikkö (kulttuurituotantopäällikkö Anders Lindholm-Ahlefelt). Mukana ohjelmaehdotuksia valitsevassa raadissa on kulttuurituottajia pääkaupunkiseudun kulttuurikeskuksista ja festivaaleilta. Tapahtuma on osa Helsinki Region Welcome Weeksin ohjelmaa.  

Linkki ohjelmaehdotuslomakkeeseen: http://www.webropolsurveys.com/S/83C1D906E30998AB.par

Haku päättyy 5.8.2012.

Aikataulu:

  • Ohjelmaehdotukset pitää lähettää alla olevan linkin kautta viimeistään 5.8. 2012. Myöhemmin lähetettyjä ehdotuksia ei voida ottaa mukaan.
  • Kulttuurituottajajury käy ehdotukset läpi. Tieto valituista ohjelmaehdotuksista tulee 20.8.2012
  • Tarkennettu ohjelma sekä ilmoittautumislinkki yleisölle julkaistaan 22.8.
  • Ilmoittautuminen tapahtumaan päättyy 6.9. 2012
  • Mukaan valitut taiteilijat toimittavat tiedot esityksen sisällöstä ja teknisistä tarpeista sekä mahdolliset videomateriaalit ym. viimeistään 11.9

Lisätietoja (ennen 15.6. tai 1.8. alkaen): Outi Korhonen, 0295 330 805 outi.korhonen@minedu.fi