Tekstityöläisen näppäimistölle pilkottu leipä

”Tekstityöläisen näppäimistölle pilkottu leipä” - luovaa kirjoittamista ja työelämävalmiuksia on Turun yliopiston luovan kirjoittamisen, Kirjan talon, Turun AMK/Taideakatemian, Turun avoimen yliopiston, Rekry– Turun yliopiston työelämäpalvelujen, Varsinais-Suomen ELY-keskuksen LUOVAMO - Luovien alojen informaatio- ja työnhakukeskuksen sekä Varsinais-Suomen taidetoimikunnan yhdessä järjestämä luentosarja syyslukukaudella 2012.

Kahdeksanosaisessa luentosarjassa ammattikirjoittajat kertovat, miten ansaita leipänsä kirjoittamalla.Luentosarjan yhteydessä on kunkin yhteistyökumppanin omille oppilailleen tai asiakkailleen järjestämiä työpajoja. Turun yliopiston työelämäpalvelut Rekry luennoi lisäksi aiheesta ”Työmarkkinoiden nykytila, tulevaisuuden näkymät ja työnhakutaidot”.

Jo ammatissa toimivat kirjailijat ja muut tekstityöläiset voivat osallistua luentoihin, mutta myös LUOVAMON järjestämään henkilökohtaiseen ohjaukseen Webropol-linkin kautta. Oppilaitosten opiskelijat ilmoittautuvat luennolle ja työpajoihin omien oppilaitosten kautta.

Ilmoittaudu tästä.

Luentosarjan ohjelma (pdf)

Lisätietoja:
työnsuunnittelija Ilona Wakonen, ilona.wakonen@minedu.fi
erikoissuunnittelija Maria Merikanto, maria.merikanto@minedu.fi