Keski-Suomen taidetoimikunnan apurahojen ja avustusten hakuajat muuttuvat

Keski-Suomen taidetoimikunnan vuoden 2013 apurahoja ja avustuksia haetaan loka-marraskuussa

Alueellisten taidetoimikuntien työskentelyapurahat

Alueellisten taidetoimikuntien työskentelyapurahat on tarkoitettu alueen ammattitaiteilijoille pitkäjänteiseen taiteelliseen työskentelyyn.

Hakuaika: 01.10 - 31.10.2012

Alueellisten taidetoimikuntien kohdeapurahat

Alueellisten taidetoimikuntien kohdeapurahat on tarkoitettu alueen ammattitaiteilijoille tai taiteilijatyöryhmille yksittäisten hankkeiden toteuttamiseen.  Kohdeapurahaa myönnetään myös ulkomaan matka- ja näyttelykuluihin.

Hakuaika: 01.10. - 31.10.2012

Alueellisten taidetoimikuntien yhteisöavustukset

Alueellisten taidetoimikuntien yhteisöavustukset on tarkoitettu alueen yhteisöjen, kuten yhdistysten, järjestöjen, säätiöiden ja osuuskuntien  taideprojekteihin, esimerkiksi näyttelyiden, seminaarien, koulutustilaisuuksien ja kurssien järjestämiseen.

Hakuaika: 01.10. - 31.10.2012

Alueellisten taidetoimikuntien lastenkulttuuriapurahat

Alueellisten taidetoimikuntien lastenkulttuuriapurahat on tarkoitettu ammattitaiteilijoille ja taiteilijatyöryhmille lasten- ja nuortenkulttuurin hankkeisiin.

Hakuaika: 01.11. - 30.11.2012

Alueellisten taidetoimikuntien lastenkulttuuriavustukset

Alueellisten taidetoimikuntien lastenkulttuuriavustukset on tarkoitettu yhteisöille, kuten yhdistyksille, säätiöille, osuuskunnille, kunnille ja yrityksille lasten- ja nuortenkulttuuria edistäviin hankkeisiin.

Hakuaika: 01.11. - 30.11.2012

Alueellisten taidetoimikuntien kulttuurin hyvinvoinnin yhteisöavustukset

Alueellisten taidetoimikuntien yhteisöavustukset kulttuurin hyvinvointivaikutuksia edistäviin hankkeisiin on tarkoitettu edistämään yhteisöllisyyttä, arjen luovien toimintojen ja ympäristöjen edistämistä sekä työhyvinvoinnin tukemista kulttuurin ja taiteen keinoin.

Hakuaika: 01.11. - 30.11.2012