Tule verkostoitumaan perjantaina 7.9. klo 14 Cafe Wäinöön!

Varsinais-Suomen taidetoimikunta järjestää yhdessä LUOVAMO – Luovien alojen informaatio- ja työnhakukeskuksen kanssa verkostoitumistilaisuuden perjantaina 7.9.2012 klo 14 – 15.30 Cafe Wäinössä (Itäinen Rantakatu 38), Turussa.

Tilaisuus on tarkoitettu taiteen kentän, liike-elämän eri alueiden sekä julkisen ja kolmannen sektorin edustajille. Verkostoitumistilaisuudessa läsnäolijat etsivät uusia mahdollisuuksia käyttää taidetta ja luovaa osaamista tuotekehitystyössä. Pohdinnassa ovat myös prosessiajattelun muut sovellukset yritysten liiketoiminnan parantamisessa ja henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Taiteilijat puolestaan saavat ideoita soveltavan taiteen erilaisista työllistymismahdollisuuksista.

Keväällä käynnistynyt verkostoitumistilaisuuksien sarja jatkuu perjantaina 7.9. Tule kuulemaan INNOAURA – luovaa innovoimaa Varsinais-Suomesta –kilpailun voittaja LPR-arkkitehtien menestystarina. Innoaura-kilpailu järjestettiin ensimmäisen kerran keväällä 2012 ja siinä valittiin maakunnan alueelta valitsijoiden mielestä eniten luovuutta, luovaa potentiaalia omaava tai nk. luovien toimialojen liiketoimintaa kehittänyt yritys. Uudella Innoaura-palkinnolla halutaan tukea luovien toimialojen nousua ja menestystä Varsinais-Suomessa. Tilaisuudessa puhuvat arkkitehti Ola Laiho ja sisustusarkkitehti Philip Kronqvist LPR-arkkitehdeista. Alustuksen jälkeen käydään aiheesta vapaata keskustelua ja ideointia verkostoitumisen ohella.

TERVETULOA!

Ilmoittautumiset ke 5.9. mennessä, paikkoja rajoitetusti: Ilmoittaudu tästä
 

Lisätiedot:

Ilona Wakonen, työnsuunnittelija
puh. 040 182 0818
ilona.wakonen@minedu.fi