Uutuuskomedian Ennennäkemätöntä-kiertue Pirkanmaalla 3.-10.9.2012

Elokuva 3SIMOA starttaa Pirkanmaalla jo ennen ensi-iltaansa ”Ennennäkemätöntä” -elokuvakiertueella. Kiertue ulottuu Ikaalisiin, Akaaseen, Valkeakoskelle, Tampereelle, Mänttään ja Sastamalaan. Päivisin elokuvaa esitetään koululaisille ja opiskelijoille, ja illalla kullakin paikkakunnalla järjestetään yleisöennakkoensi-ilta.

Näytöksissä ovat mukana elokuvan ohjaaja/käsikirjoittaja/tuottaja/leikkaaja Teemu Nikki ja käsikirjoittaja/tuottaja Jani Pösö. He kertovat 3SIMOA-elokuvan taustoista ja elokuvan tekemisestä omaehtoiselta pohjalta. Koululaisille on luvassa myös tietoa elokuvanteon kiemuroista ja samalla opastusta elokuva-alasta haaveileville.

Ennennäkemätöntä-kiertue on Pirkanmaan taidetoimikunnan, Pirkanmaan elokuvakeskuksen, It´s Alive Productionin sekä paikallisten kulttuuritoimien ja elokuvateattereiden yhteistyössä järjestämä tempaus, joka käynnistyy 3SIMOA-elokuvan myötä nyt neljännen kerran. Tarkoituksena on tuoda elokuvia pirkanmaalaisiin kuntiin ja järjestää mahdollisuuksia tekijätapaamisille.

 

KIERTUEAIKATAULU:

Ma 3.9.

Ikaalinen klo 18.30, Ikatan auditorio (Eino Salmelaisen katu 20)

 

Ke 5.9.

Akaa klo 18.00, Toijalan kino (Pätsiniementie 9)

Valkeakoski klo 20.00, Elokuvateatteri Kino Sampo (Valtakatu 19)

 

To 6.9.

Elokuvateatteri Niagara (Kehräsaari B-Talo) klo 12.00 Seniorikino

Elokuvateatteri Niagara klo 18.15

 

Pe 7.9.

Mänttä klo 18.00,Elokuvateatteri Bio Säde (Koskelankatu 2)

 

Ma 10.9.

Sastamala klo 19.00, Elokuvateatteri Bio Sastamala (Puistokatu 32)

 

3SIMOA on komedia, joka kertoo kahdesta Sörnäisissä asuntomurtoja tehtailevasta varkaasta Lassesta ja Simosta, sekä siitä kuinka Lassesta tulee Simo ja Simosta Antero. Kaiken keskellä Eeva pysyy omana itsenään ja kolmas Simo vaan on vauva. 

Elokuva on ohjaaja Teemu Nikin esikoinen pitkän elokuvan saralla. Aiemmin Nikki on ohjannut muun muassa mainoksia, musiikkivideoita ja palkittuja lyhytelokuvia Elokuvassa pääosia näyttelevät Paula Vesala, Rami Rusinen ja Olli Rahkonen.

3SIMOA saa ensi-iltansa kautta maan 14.9.