Resonanssi - kun ääni kohtaa kuvan Tampereella 5.-6.10.

Odotettu äänen ja kuvan seminaari Resonanssi on taas täällä! Elokuvan ja musiikin ammattilaiset ja opiskelijat kohtaavat tässä kolmatta kertaa järjestettävässä tapahtumassa, jonka teemana on tänä vuonna ”Aktiivinen ääni”.

Lokakuun alussa Pirkanmaan elokuvakeskuksen Arthouse Cinema Niagaraan saapuu näyttävä joukko äänen ja musiikin tekijöitä. Kansainvälistä näkökulmaa tarjoavat brittiläinen äänisuunnittelija ja ADR-editoija Lee Herrick, sekä tanskalainen säveltäjä ja äänisuunnittelija Kristian Eidnes Andersen.

Kotimaisista, lahjakkaista tekijöistä saapuu Resonanssiin luennoimaan monipuolisesti äänen kanssa työskenteleviä ammattilaisia: leikkaaja Ben Mercer, ohjaaja AJ Annila & äänisuunnittelija Vesa Meriläinen, Helsingin yliopiston tutkija Irma Järvelä sekä professorit Pietari Koskinen ja Juhani Liimatainen.

Luentojen lisäksi seminaarissa koetaan Juho Kuosmasen uuden mykkäelokuvan live-foley -esitys!

Osallistumismaksu on 50€/henkilö, joka sisältää kahden päivän luennot, seminaarimateriaalit, lounaat, kahvit, elokuvanäytöksen sekä osallistujien yhteisen illanvieton perjantaina.

 
Lisätietoja ja ilmoittautuminen:

Sitovat ennakkoilmoittautumiset sähköpostitse maiju.jokipolvi@cult.tamk.fi 21.9. mennessä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu pian!

Ilmoittautumisviestiin nimi, sähköpostiosoite, titteli, edustamasi taho, laskutusosoite ja sotu / LY-tunnus. Ilmoitathan myös mahdollisista ruoka-aineallergioista!

Tarkempi seminaariaikataulu toimitetaan osallistujille lähempänä.

 

Seminaari toteutetaan yhteistyössä Pirkanmaan taidetoimikunnan, TAMK/Taide, musiikki ja median, Aalto-yliopiston, Metropolian, Pirkanmaan elokuvakeskuksen ja AVEK:in kanssa.

 

Resonanssi löytyy myös netistä: resonanssi.blogspot.com ja Facebookissa Resonanssi – kun ääni kohtaa kuvan.

 

Muutokset mahdollisia.