ARSPRO- tapahtuman ohjelmaehdotuskatalogi on julkaistu

Ateneum- salissa 18.9. pidetyssä ARSPRO taiteilija-tuottajatapaamisessa eri taiteen aloja edustavat taiteilijat esittelivät lyhyillä esitysnäytteillä ja puheenvuoroilla ohjelmaehdotuksia kulttuurikeskusten ja -tapahtumien ohjelmistoon. Tapahtuma houkutteli paikalle 96 taiteilijaa, tuottajaa ja muuta kulttuurityöläistä.

Tapahtuman osallistujille jaettiin ohjelmaehdotuksista koottu katalogi, joka on julkaistu myös pdf-versiona. Katalogista löytyy ohjelmaehdotuksia yhteys- ja esiintyjäpalkkiotietoineen erityisesti musiikin, teatterin, tanssin ja sirkuksen alueelta. Tiedotusta tapahtumasta suunnattiin myös erityisesti eri kulttuuritaustaisille taiteilijoille, joten monimuotoisuus katalogin ohjelmatarjonnassa näkyy sekä ohjelmaehdotusten sisällöissä, taiteenaloissa, erilaisissa kohderyhmissä että tekijöiden taustoissa.

Katalogin sisällysluettelossa on hyperlinkitys, jonka kautta luettelosta pääsee klikkaamalla suoraan taiteilijan kohdalle.

Tapahtuman järjestivät Uudenmaan taidetoimikunta (monikulttuurisuusläänintaiteilija Outi Korhonen), Humanistinen ammattikorkeakoulu (Kulttuurituotannon lehtori Terhi Dahlman ja opiskelija Sonja Vojnovic), Vantaan kaupungin kulttuurituotannon päällikkö Anders Lindholm-Ahlefelt ja Kulttuuria Kaikille -palvelun monikulttuurisuusasiantuntija Ahmed Al-Nawas.

ARSPRO-katalogi, Taiteilijoiden ohjelmaehdotuksia vuodelle 2013

ARSPRO-tapahtuman ohjelma